Cătălin Botezatu intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță: „Nu este nevoie de mahalagisme, pleci și gata!”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu,Cătălin Boteazatu, Cătălin Măruță, colaj foto Facebook
Descriere foto: Bianca Drăgușanu,Cătălin Boteazatu, Cătălin Măruță, colaj foto Facebook

Cătălin Botezatu spune că Bianca Drăgușanu nu a procedat bine în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Un nou scandal a izbucnit în showbizul românesc. De data aceasta este vorba despre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță. Blondina a mărturisit că este dezamăgită de prezentatorul TV, motiv pentru care nu va mai accept nicio invitație la el în emisiune. Se pare că nu este singura vedetă care îl face praf pe Cătălin Măruță. Antonia, Alex Velea și Alexandra Stan i-au adus numeroase acuzații lui Cătălin Măruță și au criticat dur modul de abordare al prezentatorului TV. 

Simona Sensual l-a reclamat pe Cătălin Măruță la CNA. De la ce a pornit scandalul: "Să se ia măsuri cu el!"

Potrivit blondinei, războiul a pornit după ce a fost invitată în platoul emisiunii moderată de prezentator pentru a vorbi despre noutățile din viața ei. Bianca Drăgușanu a declarat că a fost extrem de dezamăgită de atitudinea prezentatorului, deoarece nu a respectat discuția pe care aceasta o avusese cu producătoarea emisiunii, iar Cătălin Măruță a încercat să o pună într-o lumină proastă.

”E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarea despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva. Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta… Facerea de bine e…

Îl interesa de unde am eu banii. Păi eu am carte de muncă de la 18 ani. Mama a fost inspector la Inspectoratul muncii și a avut grijă să am carte de muncă. Am avut tot timpul bani, nu am depins de cineva. Sunt total dezamagită, nu are niciun fel de scrupule”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru impact.ro.

 

 Cătălin Botezatu spune că el ar fi procedat diferit


Cătălin Botezatu spune că se află uneva la mijloc în această situație. O înțelege și pe Bianca, pentru că a fost și el în astfel de situații, dar îl înțelege și pe Măruță, pentru că și el lucrează în televiziune și știe ce înseamnă audența. Totuși, el este de părere că blonfina putea să reacționeze diferit. 


”Când intervin astfel de situații, incomode, invitatul trebuie să se ridice de pe scaun și să părăsească emisiunea, nu este nevoie de mahalagisme, pleci și gata! Așa trebuia să procedeze și Bianca Drăgușanu! Și eu am făcut la fel, dar nu la emisiunea lui Cătălin Măruță, ci la Dan Capatos, care îmi pregătise o nuntă-surpriză cu Bianca Drăgușanu, pe vremea când eram împreună cu ea. Însă mie nu-mi plac surprizele, astfel că m-am ridicat de pe scaun și am ieșit din platoul emisiunii. Așa este cel mai elegant. Înțeleg și goana după audiențe, căci și eu lucrez în televiziune, dar, totuși, totul are o măsură”, a declarat Cătălin Botezatu pentru playtech.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel