Cătălin Botezatu, în doliu. Cosmin Mureșan, unul dintre membrii echipei sale, s-a stins din viață

Data publicării:
Sursa foto: Cosmin Mureșan, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Cosmin Mureșan, facebook

Cătălin Botezatu și întreaga echipă a creatorului de modă sunt în doliu, după ce colegul lor, Cosmin Mureșan s-a stins din viață. 

Cosmin Mureșan s-a stins din viață, fulgerător, la doar 48 de ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de echipa lui Cătălin Botezatu, pe rețelele de socializare. Designerul făcea parte din această echipă.

Cătălin Botezatu, în doliu

Moartea designerului Cosmin Mureșan a șocat pe toată lumea. Momentan, nu se știe cauza decesului, însă, designerul a fost internat într-un spital din Cluj-Napoca. Cosmin Mureșan postase pe internet, în urmă cu câteva zile, un mesaj referitor la problemele cu care se confruntă. 

„Cu adâncă durere în suflet, ne luăm rămas bun de la cel care a fost colegul nostru, Cosmin Mureșan! Drum lin către stele!”, este mesajul transmis de echipa lui Cătălin Botezatu, pe Facebook.

Ultima postare a designerului Cosmin Mureșan, cu 3 zile înainte de deces

Cu doar trei zile înainte să își dea ultima suflare, Cosmin Mureșan a transmis un mesaj, pe rețelele de socializare, însă nimeni nu se aștepta să fie și ultimul. Pe data de 17 februarie, acesta a publicat o fotografie de pe patul de spital. Bărbatul era internat într-un spital din Cluj-Napoca.

„Noua mea realitate. Fii puternic, fii în siguranță, iubește”, a scris Cosmin Mureșan, pe rețelele de socializare.

Pe data de 23 februarie 2023, Cosmin Mureșan le mulțumea fanilor săi pentru toate mesajele frumoase, însă nu a vrut să dezvăluie problemele cu care se confruntă și care l-au dus pe patul de spital. 

„Dragii mei dragi! Vă mulțumesc mult pentru mesajele voastre! Le prețuiesc din adâncul inimii mele! Sunt profund impresionat! Cu toate acestea, vă rog să nu mă mai întrebați „ce am”. În momentul în care voi fi pregătit, cu siguranță vă voi spune. De asemenea, am ajuns la un punct al tratamentului în care am nevoie de liniște și de calm și intimitate. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Vă îmbrățișez cu drag!”, scria Cosmin Mureșan pe Facebook.

Citește și: „Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele” Adriana Bahmuțeanu, gânduri negre, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere

Drama din familia lui Mihai Șora. Ce s-a întâmplat înainte ca regretatul filosof să se nască: “A murit în brațele mamei mele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel