Cătălin Botezatu, dezvăluiri picante despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Nu am nevoie de o nevastă gospodină, care să miroasă a sarmale”

Sursă foto: Instagram/ Cătălin Botezatu, Bianca Drăgușanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Cătălin Botezatu, Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu a dezvăluit senzațiile trăite alături de Bianca Drăgușanu în cele mai intime momente ale lor.

Cătălin Botezatu are o lungă istorie de dragoste cu mai multe vedete din țara noastră. Una dintre cele mai emblematice relații din showbiz-ul românesc a fost cea dintre designer și Bianca Drăgușanu, cu care a împărțit atât momente frumoase, cât și dificile. Despărțirea acestora s-a lăsat cu multe scandaluri mediatice. Cu toate acestea, Cătălin Botezatu a avut numai vorbe frumoase la adresa fostei sale partenere, el fiind recunoscut și pentru tratamentul luxuriant pe care îl oferă atât iubitelor lui, cât și fostelor partenere.

Pe cine ar fi dorit alături de el și de Bianca Drăgușanu în cele mai frumoase momente

Cu ocazia unui interviu, Cătălin Botezatu a dezvăluit informații picante despre momentele intime dintre el și Bianca Drăgușanu, momente care par a fi de neuitat pentru acesta. El a descris momentele intime ale Biancăi, așa cum își aduce aminte de ele, iar în cele din urmă a precizat și o a doua femeie pe care și-ar fi dorit-o alături de Bianca și de el.

„Când face dragoste, Bianca e sălbatica, fatală, se dăruiește total, știe să fie și c@#$, și doamnă”, a declarat Cătălin Botezatu despre fosta sa iubire. „În schimb, Violeta e misterioasă, atentă la ce face. Recunosc că mi-ar plăcea să fac dragoste cu ele în același timp și nu m-ar deranja să le iau pe amândouă în căsătorie. Oricum, nu am nevoie de o nevastă gospodină, care să miroasă a sarmale, ci trebuie să aibă coafura și manichiura perfecte, să miroasă a parfum, să fie o femeie-divă”, a mai spus celebrul designer, potrivit Click!

Ar dori colaboare cu Bianca Drăgușanu

Designerul mereu își alege cu grijă cuvintele când vine vorba despre fostele partenere. Astfel, el a mai punctat următoarele detalii despre posibilitatea includerii Biancăi în proiectele sale.

“Da, dacă ea și-ar dori, da. Dacă mă sună mâine și zice: “Vreau și eu în prezentare la mine!”, îi zic: “Da, feti, vino în prezentare, vino la tata!”, a mai spus vedeta, conform Ego.ro

Cine este femeia din viața lui în prezent

Deși este cunoscut de multe dintre femeile frumoase din România, designerul nu s-a ferit în a se afișa cu noua sa parteneră, o studentă la Medicină. Numele ei este Alexandra Doicescu, iar mesajul profund pe care i l-a declarat desingerului a lăsat publicul mască.

„S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea. Sunt binecuvântată și îi mulțumesc pentru asta. Îți mulțumesc pentru faptul că ai fost mereu acolo pentru mine, orice s-ar fi întâmplat, că m-ai ajutat să-mi îndeplinesc visurile. Îți mulțumesc pentru fiecare surâs, fiecare lacrimă de fericire vărsată, pentru timpul pe care mi l-ai acordat și pentru amintiri. Și, cel mai important, îți mulțumesc că m-ai ales să fac parte din viața ta! Îți mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru mine, ai fost totul pentru mine, familia mea! Sunt cea mai fericită fată din lume că te am în viața mea. Fără tine nu aș fi putut fi cine sunt azi. Nu o să pot să-ți mulțumesc niciodată îndeajuns!

Mă rog să exiști pentru totdeauna în viața mea și îți primit că voi fi acolo pentru tine, orice ar fi! Te iubesc până la infinit și dincolo de el!”, a fost declarația fierbinte a brunetei pentru Botezatu, la împlinirea unui an de când s-au cunoscut.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 25 aug 2023, 22:21 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience