Cătălin Botezatu, despre ținuta purtată de Carmen Iohannis la deschiderea noului an școlar: ”N-ar fi fost potrivite”

Data publicării:
Cătălin Botezatu și Carmen Iohannis, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Cătălin Botezatu și Carmen Iohannis, sursa facebook/ colaj foto

Cătălin Botezatu și-a exprimat părerea despre ținuta pe care Carmen Iohanis a ales să o poarte la înceerea noului an școlar.

În urmă cu trei zile, elevii au început noul an școlar. Cu această ocazie, Carmen Iohannis a fost prezentă la festivitatea unei școli din Sibiu, acolo unde aceasta este și profesoare de limba engleză. Prima Doamnă a României  a ales să poarte în acestă zi o ținută extrem de cochetă. Celebrul designer, Cătălin Botezatu, și-a exprimat și el părerea despre ținuta aleasă de soția președintelui Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis a optat pentru o rochie alba imprimată cu flori albastre, un bolero alb pe deasupra și o geantă roșie, iar celebrul designer a avut doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

”Nu trebuie comentată ținuta ei, ca Prima Doamnă, deoarece toată lumea știe că lucrează în învățământ, ci trebuie apreciat aspectul vestimentar al ei, ca profesoară și ca dirigintă. Carmen Iohannis a ales o ținută cuminte, elegantă, care marchează bustul și talia, într-un mod fericit, cu un cloș executat corect. Imprimeul este frumos, în alb și bleumarin, care denotă, într-adevăr, bucuria primei zile de început de an școlar. Ținuta lui Carmen Iohannis denotă eleganță, rafinament și foarte mult bun-simț.”, a spus Cătălin Botezatu pentru Impact.ro.

 

Cât despre pantofi, Cătălin Botezatu nu a avut nimic de obiectat, precizând faptul că a făcut cea mai bună alegere.

“Carmen Iohannis a asortat la ținută o pereche de sandale cu toc jos, nici n-ar fi fost potrivite unele foarte înalte, căci la școală nu vii, ca profesoară, să faci parada modei. Trebuie, așa cum a ales și ea, tocuri mici.”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

 

Citește și: Ce părere are Cătălin Botezatu despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununie: "Dacă ea a ales o rochie simplă, el putea să..."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel