Cătălin Botezatu a făcut topul celor mai frumoase femei din România. Mihaela Rădulescu, pe primul loc: „A apelat la operații estetice. Dar sunt făcute decent”

Data publicării:
Catalin Botezatu, instagram
Descriere foto: Catalin Botezatu, instagram

Cătălin Boteazu tocmai și-a făcut câteva prietene, dar și câțiva dușmani, după ce a realizat topul celor mai frumoase femei din România. 

În opinia celebrului designer, Mihaela Rădulescu este cea mai frumoasă femeie din România. Cătălin Botezatu este complet fascinat de stilul vedetei și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. 


„O să pornesc cu locul l, care îi aparține unei mari dive, este vorba despre Mihaela Rădulescu. Ea s-a tot reinventat, asta înseamnă respect pentru public, pentru fani, dar și pentru ea, ca persoană. A copiat modelul Madonna, care se reinventează mereu, indiferent de vârsta pe care o are. (...)

Mihaela și-a mărit bustul, și-a refăcut dantura și și-a micșorat nasul. Nu este o femeie obișnuită, realizează că este un exemplu, demn de urmat, în toate, de aceea a și apelat la operații estetice. Dar sunt făcute decent, toate, chiar discret, aș putea spune”,  a spus Cătălin Botezatu, pentru Playtech

 

Adelina Pestrițu, pe locul doi


Al doilea loc în topul frumuseților autohtone îi revine Adelinei Pestrițu, despre care designerul spune că este prea aspru judecată pentru trecut.


„Este o femeie cu trăsături frumoase, este un exemplu pentru toți, ea dă tonul la coafuri, dacă Pestrița apare cu părul scurt, jumătate din țară se tunde la fel”, spune designerul. 


Fosta iubită, pe locul 3

 

Cătălin Botezatu, declarații șocante la adresa Biancăi Drăgușanu: „Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu”

Bianca Drăgușanu ocupă locul 3 în preferințele fostului său iubit. Cătălin Botezatu spune că vedeta nu este „o păpușă gonflabilă”, așa cum au numit-o unele voci. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel