Cătălin Botezatu, declarații șocante la adresa Biancăi Drăgușanu: „Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu”

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre fosta lui, frumoasa Bianca Drăgușanu. Ce loc ocupă blondina în topul celor mai frumoase femei din țară, realizat de designer?

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Chiar dacă are un corp parcă tras prin inel, blondina a fost pusă la zid adesea din cauza numeroaselor operații estetice pe care și le-a făcut. 


Pentru Cătălin Botezatu, blondina va rămâne pentru totdeauna una dintre femeile importante din viața lui. Designerul a spus că Bianca ar ocupa locul 3 în topul femeilor fatale din România. 


„Când va afla (Bianca Drăgușanu, n.red.), mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar, ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine. Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu. Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi. Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura.


Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, cum e cazul ei, nu-mi place. Da, și Bianca și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Acum arată însă și mai bine, așa că «Trăiască cine i l-a mărit!»”, a spus Cătălin Botezatu, pentru Playtech-Impact.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel