Cătălin Botezatu a ajuns pe patul de spital din Turcia. Care este starea de sănătate a designerului: „Sunt monitorizat de 20 de medici”

Sursa foto: Cătălin Botezatu
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor din Turcia. 

 Cătălin Botezatu se află din nou în Istanbul, acolo unde a revenit cu multe emoții pentru controlul medical anual. Celebrul designer român a efectuat un set de analize recomandat tuturor pacienților care au avut probleme oncologice în trecut. De asemenea, a realizat mai multe tipuri de scanări corporale de tip RMN, CT, teste de sânge, markeri tumoralii. Designerul vestimentar a fost controlat de 20 de specialiști care lucrează în echipa multidisciplinară și au rolul de a identifica dacă există pericolul de recidivă.

Cătălin Botezatu a ajuns pe patul de spital din Turcia

În trecut, creatorul de modă a fost diagnosticat cu cancer. Din fericire, Cătălin Botezatu a învins boala nemiloasă, însă este nevoit să facă periodic analize.  Pe tot parcursul vizitei medicale, Cătălin Botezatu a fost însoțit de “îngerul său păzitor”, Eva Pavel, consilierul medical internațional care i-a fost alături la intervențiile chirurgicale din anii anteriori și îi cunoaște tot istoricul medical. Cătălin Botezatu spune despre Eva Pavel că i-a salvat viața în momentele de cumpănă.

“Starea de sănatate a lui Cătălin este foarte bună. În urma analizelor a reieșit că nu mai există nicio problemă de natură oncologică. Urmează o zi importantă la secția de cardiologie. Cătălin va efectua o angiografie pentru a verifica situația stenturilor montate cu 6 ani în urmă. De-a lungul ultimilor ani am fost alături de el la fiecare intervenție medicală pe care a avut-o. Mă bucur că pot fi alături de el și în aceste zile pline de emoții, când afectuează analizele medicale recomandate de medici pentru a verifica starea lui de sănătate. El necesită o monitorizare medicală regulată și merge periodic la control”, spune Eva Pavel.

Cătălin Botezatu, sfat pentru toți oamenii: „Fiecare om ar trebui să-și facă...”

 Cătălin Botezatu le recomandă tuturor românilor să ia în sănătos sănătatea și să facă vizite anuale la medic pentru analize complete, astfel încât să prevină apariția sau dezvoltarea unor afecțiuni medicale.

„Am ajuns din nou la spitalul unde m-am tratat de toate problemele mele medicale. Sunt aici alături de Eva Pavel, consilierul meu medical internațional și așa cum îmi place să îi spun, “îngerul meu păzitor”. Cu Eva Pavel am fost la toate vizitele medicale, analize și operații. Cu Eva am adus din România în Turcia nu zeci, ci sute de pacienți români care din păcate au fost diagnosticați cu tot felul de boli, fără șanse, iar aici au avut șanse. Fiecare om ar trebui să-și facă de două ori pe an sau măcar o dată pe an un set de analize complete”, spune Cătălin Botezatu.

După două zile de investigații și emoții pentru rezultatele testelor oncologice, Cătălin Botezatu și Eva Pavel au petrecut o după amiază în Istanbul, în calitate de turiști. Au vizitat împreună palatul și grădinile vestite de pe malul Bosforului și, și-au încărcat bateriile pentru o nouă zi și o investigație complexă, cea de la inimă.

Citește și: Cătălin Bordea și soția sa, Livia, au divorțat la notar. Cei doi au luat-o pe drumuri separate: ”Am avut un an greu”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 12 iul 2023, 16:33 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience