Cătălin Bordea și soția sa, Livia, au divorțat la notar. Cei doi au luat-o pe drumuri separate: ”Am avut un an greu”

Sursa foto: Cătălin Bordea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Bordea, instagram

Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar.

Cătălin Bordea și Livia ar fi divorțat la notar, potrivit cancan.ro. Comediantul nu a confirmat până acum despărțirea și nici nu a vrut să vorbească despre problemele prin care trece. Potrivit surselor CANCAN.RO, Livia a cerut la notar divorțul de Cătălin Bordea, cu care s-a căsătorit în urmă cu opt ani.

Cătălin Bordea și soția sa, Livia, au divorțat la notar

Potrivit aceleiași surse, Cătălin Bordea nu s-a opus dorinței soției sale, astfel că au mers împreună în fața notarului, acolo unde au pus, oficial, capăt căsniciei. Acum, cei doi se pot considera singuri. 

Cătălin Bordea, urmărit de probleme

Recent, Cătălin Bordea a făcut primele declarații despre perioada prin care trece. Comediantul a recunoscut că problemele personale sunt foarte mari, însă încearcă din răsputeri să le facă față. Totodată, acesta a mărturisit că mama sa este în stare de șoc, după ce a aflat că i-a recidivat cancerul. 

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cătălin Bordea a făcut tot ce putea pentru a-și salva căsnicia

Deși actorul nu a avut o reacție oficială până acum, surse din apropierea cuplului spun că femeia a părăsit deja locuința în care cei doi au stat până acum împreună. Problemele nu ar fi fost noi, ci ar fi existat de pe vremea când actorul pleca la America Express, însă cel din urmă a tot insistat la o încă o șansă. Cu toate acestea, flacăra iubirii și pasiunea nu au putut fi reaprinse, iar căsnicia celor doi se mai agață doar de-un fir de ață.

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru cancan.

Citește și: Theo Rose a plecat la mare cu bebelușul. Cum arată artista în costum de baie, la o lună după ce a născut: „Corp nou”/ FOTOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 12 iul 2023, 15:40 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience