Cătălin Bordea și-a dat demisia de la "Extra Night Show". Anunțul a fost făcut de Dan Capatos

Data publicării:
Captură video Youtube/ Xtra Night Show
Descriere foto: Captură video Youtube/ Xtra Night Show

Cătălin Bordea a decis să spună adio emisiunii în care a fost prezent timp de 10 ani.

Cătălin Bordea nu va mai prezenta emisiunea de noapte "Xtra Night Show" alături de Dan Capatos. Deși, de 10 ani acesta este coprezentatorul în show-ul care l-a făcut celebru, comediantul a ales să meargă pe alt drum. Anunțul a fost făcut chiar de Dan Capatos, în direct, unde a dat de înțeles faptul că acesta nu se retrage de tot din lumina reflectoarelor, ci va fi implicat în alte proiecte. De asemenea, din discursul ținut de Capatos, se înțelege faptul că cel care i-a fost coleg de platou pentru atât de mulți ani, va fi implicat în reality show-ul "Asia Express", difuzat pe Antena 1.

”Dacă va veni, aici vom fi și în vom primi cu mare drag. Cătălin se va duce și va reprezenta ceea ce a însemnat un Show Păcătos și XNS în bătălia pentru câștigarea noului sezonului al show-ului numit Asia Express, dar care am înțeles că se va schimba. Tu poți să anunți că te duci, dar nu se știe cine o să mai fie, ce mare secret, primul concurent (...) Cel puțin până în toamnă Cătălin își ia o binemeritată vacanță”, a spus Dan Capatos, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, potrivit spynews.

DRAMA trăită de Cătălin Bordea în copilărie

Chiar dacă este meru cu zâmbetul pe bune, puțini oameni cunosc drama prin care a trecut în perioada copilăriei. Acesta a fost abandonat în autobuz, pe când avea doar doi ani. Ulterior, acesta a fost salvat de bunica sa, care s-a urcat în autobuz, la una dintre stații. 

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauiza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului „Flacăra', unde a început să cânte melodii de-ale lui Păunescu a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu. L-a dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări.

A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa.

Citește continuarea AICI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel