Cătălin Bordea, DRAMA trăită în copilărie. Cum i-a salvat bunica sa viața, după ce a fost abandonat

Data publicării:
Catalin Bordea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Catalin Bordea, sursa foto Instagram

Cătălin Bordea și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care l-a marcat profund.

Cătălin Bordea este iubit de public pentru umorul său și pentru sinceritatea cu care s-a afișat mereu în fața telespectatorilor. Chiar dacă este meru cu zâmbetul pe bune, puțini oameni cunosc drama prin care a trecut în perioada copilăriei. Acesta a fost abandonat în autobuz, pe când avea doar doi ani. Ulterior, acesta a fost salvat de bunica sa, care s-a urcat în autobuz, la una dintre stații. 

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauiza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului „Flacăra', unde a început să cânte melodii de-ale lui Păunescu a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu. L-a dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări.

A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa.

El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam’, a povestit Cătălin Bordea, conform kfetele.ro.

Cum i-a salvat viața comediantului

„Dacă vreodată voi sta de vorbă cu omul ăsta îi voi spune că eu, încercând să vorbesc cu el mi-am făcut o altă familie, pe cea a soţiei lui. Mi-a mai trimis câteva mesaje de zilele mele de naştere: „La mulţi ani, tata'. Putea să fie oricine. Un robot putea trimite mesajele astea.

Mama când m-a făcut avea 16 ani. Bunica ne-a crescut pe toţi. Eu a trebuit să mă maturizez de la o vârstă foarte fragedă pentru că trebuia să am grijă şi de frăţiorii mei. Mama a avut mai multe relaţii. Îi plăcea să trăiască în permanenţă clipa îndrăgostelii', spunea Cătălin Bordea la „Refresh! by Oana Turcu'.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel