Cât valorează picioarele lui Heidi Klum. Supermodelul are o asigurare de milioane de dolari: "Un picior este mai scump decât celălalt"

Data publicării:

Heidi Klum a dezvăluit cum a ajuns să aibă poliță de asigurare pentru faimoasele sale picioare. 

Supermodelul în vârstă de 48 de ani a explicat motivul pentru care a încheiat o poliță de asigurare pentru picioarele sale.

Invitată în emisiunea The Ellen DeGeneres Show, Heidi Klum a dezvăluit că are o poliță de asigurare de 2 milioane de dolari pentru picioarele ei, făcută de un client. 

Supermodelul a spus că un client a încheiat odată o poliță de asigurare pe picioarele ei - iar unul dintre membrele sale inferioare valorează mai mult decât celălalt.

"Când eram tânără, am căzut într-un pahar și am o cicatrice mare", i-a explicat ea lui DeGeneres. "Evident, m-am dat cu atât de mult spray bronzant încât nu se vede acum, dar da, unul a fost mai scump decât celălalt."

"Sunt ciudate lucrurile pe care le fac unii oameni", a adăugat Klum.

 

Klum a declarat pentru PEOPLE în 2017 că unul dintre picioarele ei a fost asigurat pentru 1 milion de dolari, în timp ce celălalt a fost asigurat pentru 1,2 milioane de dolari. De asemenea, vedeta are grijă ca picioarele ei să rămână la fel de râvnite și la 40 de ani.

"Întotdeauna mi-a plăcut, și încă îmi place, să port fuste mini foarte scurte care să îmi arate picioarele", a spus ea la acea vreme. "Cred că picioarele sunt sexy. Îmi place să pun accentul pe picioarele mele atunci când ies în oraș sau când ajung pe covorul roșu. Așa este."

Modelingul i se pare copleșitor

Klum s-a destăinuit anterior despre faptul că trebuie să aibă încredere în sine pentru a avea succes în industria modelingului, pentru că, deși îi place, "este foarte mult".

"Trebuie să fii o persoană puternică, mai ales ca femeie, trebuie să fii foarte puternică", a spus Klum în timp ce apărea în emisiunea The Late Late Show înainte de a împărtăși sfaturi pentru vedetele în ascensiune. 

Sfatul ei? "Să fii fericită, să-ți placă persoana pe care o vezi în oglindă, să nu lași pe nimeni să-ți spună ce ar trebui să faci. Adică, dacă nu vă place, nu o faceți".Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience