„Cât de frumos e ceea ce vine după îndrăgosteală”. Irina Gologan, declarație de dragoste emoționantă pentru soțul ei

Data publicării:

Irina Gologan, prezentatoare TV, spune că viața ei amoroasă e mult mai frumoasă acum, după ce a trecut perioada de „îndrăgosteală” și că sărbătorește iubirea de câte ori are ocazia. 

Irina Gologan dezvăluie că Ziua Îndrăgostiților ste un moment special în familia ei.

 

”Suntem doi oameni împliniți și fericiti, avem familia pe care ne-am dorit-o, așa că la noi în casă în fiecare zi se sărbătorește iubirea. Fie că punem masa împreună, fie că ne uităm la un film, fie că ne cuibărim toți patru în pat, noi doi și fetele, și povestim ce am trăit peste zi ori pentru ce suntem recunoscători, sau pur și simplu citim povești copilelor, toate asta înseamnă iubire! Acesta e modul nostru de a spune ”te iubesc!”. Accept cu drag ideea de a celebra iubirea de ziua iubirii, dar nu înseamnă că pe 14 vreau o dovadă în plus! Probabil soțul meu mă va surprinde cu un mic dar și poate reușim să ieșim la o cină. Dar cel mai probabil vom cina romantic în bucătăria noastră, având în vedere că Ziua Îndrăgostiților pică în timpul săptămânanii de lucru și eu, a doua zi dimineață, îndrăgostită sau nu, sunt la pupitrul știrilor. Mi-ar plăcea să ne putem bucura mai mult unii de alții zi de zi. Cred că Ziua Îndrăgostiților e un bun prilej pentru mine de a conștientiza cât de bine îmi este și cât de frumos e ceea ce vine după îndrăgosteală. Așa că voi sarbatori și pe 14 Februarie și de Dragobete iubirea, bunătatea, respectul, susținerea, răbdarea și puterea unei echipe” - Irina Gologan, Focus Matinal PRIMA TV

Oracolul vedetelor. 20 de lucruri despre Irina Gologan 

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor.  Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Irina Gologan a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Irina Gologan, prezentatoarea matinalului de la Prima TV, „Focus la prima oră”, a acceptat provocarea SPECTACOLA. Iată răspunsurile vedetei: 

1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Irina Gologan: Dacă ar fi să fac o legătura cu viața pe care o trăiesc acum, pot spune că visul copilei Irina e îndeplinit. Visam să fiu prezentatoare tv și să am 2 copii. 

 

2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Irina Gologan: Țin minte că,  în inocenta mea, am întrebat profesorul de franceză, în prima zi în care a intrat pe ușa clasei, dacă își vopsește parul. A ieșit cu părinți chemați la școala…..

 

3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Irina Gologan:  Nu aș schimba un lucru, poate doar aș alege cu o mai mare atenție oamenii din jurul meu și aș mai tăia și din doza de încredere orbească pe care o am în cei din jur.

 

4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Irina Gologan:  Frica de a dezamăgi. E boala grea, din copilărie. Cu alte cuvinte, de mine mi-e frica. 

 

5. SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Irina Gologan:  Dennis Lloyd - Some Days 

 

6. SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil moment din viața ta?

Irina Gologan:  Eram la o ședință, la un fost loc de munca , urma să fiu oarecum avansată în funcție și erau acolo oameni pe care urma să îi coordonez. În momentul în care am vrut să mă așez, am căzut cu scaunul pe spate, cât sunt eu de mare. Și sunt: am 1.72 

 

Citește în continuare aici:Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel