Oracolul vedetelor. 20 de lucruri despre Irina Gologan / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor.  Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Irina Gologan a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Irina Gologan, prezentatoarea matinalului de la Prima TV, „Focus la prima oră”, a acceptat provocarea SPECTACOLA. Iată răspunsurile vedetei: 

 

1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Irina Gologan: Dacă ar fi să fac o legătura cu viața pe care o trăiesc acum, pot spune că visul copilei Irina e îndeplinit. Visam să fiu prezentatoare tv și să am 2 copii. 

 

2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Irina Gologan: Țin minte că,  în inocenta mea, am întrebat profesorul de franceză, în prima zi în care a intrat pe ușa clasei, dacă își vopsește parul. A ieșit cu părinți chemați la școala…..

 

3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Irina Gologan:  Nu aș schimba un lucru, poate doar aș alege cu o mai mare atenție oamenii din jurul meu și aș mai tăia și din doza de încredere orbească pe care o am în cei din jur.

4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Irina Gologan:  Frica de a dezamăgi. E boala grea, din copilărie. Cu alte cuvinte, de mine mi-e frica. 

 

5. SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Irina Gologan:  Dennis Lloyd - Some Days 

 

6. SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil moment din viața ta?

Irina Gologan:  Eram la o ședință, la un fost loc de munca , urma să fiu oarecum avansată în funcție și erau acolo oameni pe care urma să îi coordonez. În momentul în care am vrut să mă așez, am căzut cu scaunul pe spate, cât sunt eu de mare. Și sunt: am 1.72 

 

7. SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Irina Gologan: Programa școlară pentru clasa pregătitoare. Sunt direct interesată, având fetița cea mare în acest punct. 


8. SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Irina Gologan: Pot plânge la comanda. L-am descoperit când mă jucam de-a actrița, în copilărie, cu prietenele mele. Dar asta nu înseamnă că nu sunt oricum o plângăcioasă. Mă emoționez și plâng foarte repede. Sunt rac sensibil. 

 

9.SPECTACOLA:  Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Irina Gologan: Nu m-aș duce pe o insula pustie și dacă viața m-ar obliga. aș alege 3 persoane, nu lucruri. Fetele mele și soțul meu. 

10. SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Irina Gologan: Nu sunt gurmanda și nu mănânc cu o mare plăcere. Așa că nu am un meniu perfect. Mănânc orice, când mi-e foame.  Singurul aliment pe care îl iubesc efectiv e ciocolata….dulciurile în general.

 

11. SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Irina Gologan: Am lucrat o perioada în Comunicare și PR și cred că mi se potrivea și aceasta meserie. Dar cred că mai mult m-aș regăși în meseria actor. 

 

12.SPECTACOLA:  Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 

Irina Gologan: Nu știu la ce face referire cuvântul atrăgătoare și nici nu insist să aflu. Așa că voi spune persoanele care mă inspira: Andreea Berecleanu, Andreea Esca și Simona Patruleasa.

 

13.  SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Irina Gologan: Ohooo sunt multe și în general aleg filme sau seriale care să aibă un mesaj puternic, care să îmi dea de gândit sau să îmi ofere acel “wow, nu știam”. Ultimul este serialul Califat, de pe Netflix. 

 

14.SPECTACOLA:  Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Irina Gologan: Fumez 

15. SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Irina Gologan: Fumez. Dar unul și mai mare este că îmi fac scenarii neverosimile în minte, care îmi afectează de multe ori starea de spirit. 

 

16. SPECTACOLA:  Dar calitate?

Irina Gologan:  Sunt un prieten adevărat și nu mint niciodată. Dacă am ajuns să spun o minciuna, relație e pe final. 

 

17. SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

 Irina Gologan: Pentru corectitudine și pentru devotament. Și sunt și talentată.  

 

18. SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

Irina Gologan:  Președintele nu prea schimbă concret multe lucruri. Așa că aș schimba mai degrabă guvernanții. Și poate unii noi ar schimba,  la rândul lor,  tot ce e de schimbat. Și știți și voi că sunt tare multe. Prioritar mi s-ar părea însă sistemul educațional. 

 

19. SPECTACOLA: Cine este persoana din viață ta care te-a motivat cel mai mult?

Irina Gologan: Depinde de context și momentul vieții. Sunt destul de competitivă, așa că asta cu motivatul e la ordinea zilei. Însă mă motivează familia în general. Vreau să pot fi un exemplu pentru copiii mei. 

 

20. SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?

Irina Gologan: Regret că “n-am luat totul de la viața” vorba marelui Gheorghe Dinică. Sunt fricoasă și uneori dacă simt că nu controlez totul, nu mă aventurez. Și tocmai aventura te face să simți că trăiești, câteodată. În rest, nimic. Nu regret nicio faptă de-a mea! Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel