Cât de des ar trebui să te vopsești. Trucul care te salvează dacă ai fire albe sau vrei să-ți schimbi culoarea părului

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Ai fire albe și mergi des la coafor pentru a le vopsi? Dar oare cât de des ar trebui să apelezi la această procedură pentru a nu afecta sănătatea buclelor?

În zilele noastre, doamnele și domnișoarele nu ezită să-și vopsească părul. Fie pentru a-și schimba culoarea, fie pentru a-și face niște șuvițe, care sunt la modă, fie pentru a ascunde niște fire albe, doamnele merg la coafor pentru această procedură.

Prin urmare, și dacă ultima nuanță a părului nu te-a convins complet și vrei să-ți schimbi aspectul, știi că există o anumită frecvență de respectat între două proceduri de vopsire a părului? Care este intervalul de timp estimat? Află răspunsul din acest articol.

Îți place să urmărești tendințele modei și nu eziți să-ți schimbi culoarea părului în mod regulat. Dar știi că există o limită de timp de respectat între două proceduri de vopsite a părului?  

Unele doamne sunt în permanentă căutare pentru un nou aspect al părului. În acest caz, mersul la coafor, doar pentru a-ți împrospăta tunsoarea sau a-ți vopsi părul, devine un obicei dacă nu un ritual.

Toate doamnele cedează acestei tendințe. Multe nu ezită să-și vopsească părul pentru a schimba culoarea, iar unele o fac pentru a acoperi  firele albe. Indiferent de motive, este necesar să se respecte un anumit timp între procedurile de colorarea a părului. 

Citește întreaga știre pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel