Cât de compatibili erau Prințesa Diana și Prințul Charles. Astrologul personal al prințesei: „Erau foarte diferiți”

Data publicării:
Printesa Diana și Prințul Charles, captură video YouTube
Descriere foto: Printesa Diana și Prințul Charles, captură video YouTube

Prințul Charles și Prințesa Diana au avut o căsnicie destul de tumultuoasă. Iată ce spun astrele despre compatibilitatea lor zodiacală.

Prințul Charles și Prințesa Diana au avut împreună doi copii: prințul William și prințul Harry, dar relația lor conjugală a fost plină de greutăți. Sunt zvonuri legate de unele aventuri extraconjugale, din partea ambilor parteneri. De asemenea, între cei doi era o diferență de vârstă de 12 ani.

Separat în 1992, cuplul a divorțat în cele din urmă în 1996, potrivit Vogue. Pe lângă problemele de căsnicie, atât Charles, cât și Diana au fost puși în situația unică de a trebui nu doar să crească doi copii, ci și să își echilibreze viața regală. Dar, în ciuda naturii scandaloase a căsniciei lor, cei doi au reușit totuși să își îndeplinească cu succes îndatoririle regale. 

Acum, la mai bine de două decenii de la moartea prematură a Dianei, domeniul astrologiei a luat o amploare mult mai mare atunci când vine vorba de examinarea relațiilor. Iată cât de compatibili erau cu adevărat Prințul Charles și Prințesa Diana, pe baza semnelor lor zodiacale.


Astrolog: Erau extrem de incompatibili

Deși era foarte evident că Prințul Charles și Prințesa Diana nu erau făcuți unul pentru celălalt, astrele adaugă și ele un plus de greutate deciziilor celor doi de a se despărți. În ceea ce privește semnele lor solare, Charles (născut la 14 noiembrie 1948) se încadrează în zodia Scorpionului. Diana (care s-a născut la 1 iulie 1961), pe de altă parte, era Rac.


Scorpionii și Racul sunt de fapt compatibili în teorie, având în vedere că amândoi sunt semne de apă, pe care Dicționarul le definește ca fiind "oricare dintre cele trei semne astrologice, Rac, Scorpion și Pești, care sunt grupate împreună datorită atributelor comune de sensibilitate și emotivitate". Totuși, dacă vrem cu adevărat să intrăm în detalii, trebuie să ne uităm la semnele lunare ale lui Charles și ale Dianei.

Debbie Frank, astrolog și confidentă apropiată a Dianei în ultimele sale zile, a vorbit în luna august pentru Town & Country despre semnele lunare puternic contrastante ale cuplului. "Era o persoană foarte diferită de Diana", a spus Frank despre Charles, care are luna în Taur. "Acesta este foarte încăpățânat. Este foarte fix. Este  neschimbător", a mai adăugat ea. "În timp ce Diana avea o lună în Vărsător, care este foarte orientată spre oameni - cineva care vrea să se miște odată cu vremurile. Erau cu adevărat foarte diferiți".

Astrologul Debbie Frank, despre prietenia ei cu Prințesa Diana

Prințesa Diana a dezvoltat o afinitate pentru astrologie în ultimii ani de viață. Un astfel de interes a adus-o aproape de Debbie Frank, care a fost astrologul personal al regretatei prințese între 1989 și 1997. De-a lungul carierei sale, Frank a scris o serie de cărți, a scris pentru publicații precum Hello Magazine și chiar a fost invitată la emisiunea "Steve Wright Show" de pe BBC2.

 "Era foarte amabilă. Și toți cei care au întâlnit-o s-au simțit ca și cum ar fi întâlnit-o pe adevărata Diana, ceea ce s-a întâmplat", a declarat Debbie pentru Town & Country. De asemenea, ea a dezvăluit că Charles era de fapt opusul - ceea ce făcea ca celorlalți să le fie greu să-l înțeleagă. Frank a vorbit, de asemenea, despre pasiunea Dianei pentru astrologie, declarând: "Era foarte ușor de folosit astrologia ca limbaj. Poți să traduci care este semnificația, care este rezonanța unui lucru. Ea chiar a înțeles asta". Astrologul a mai adăugat că Diana era curioasă să știe "care era frecvența cerească generală".

Frank a menționat, de asemenea, că studiile astrologice ale Dianei au servit drept "terapie" și "un mijloc de mediere a sentimentelor ei"

"Am lucrat mult mai mult pornind de la această premisă: "Ce poți învăța din asta? Ce opțiuni ai? În asta ar trebui să te dezvolți'. Așa că, treptat, ea a devenit mai puternică".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel