Cât costă o noapte de cazare la hotelul de pe litoral al Andreei Bănică: „Am băgat mulți bani acolo și sperăm să îi și scoatem”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram

S-a aflat cât ar trebui să scoți din buzunar pentru un sejur la hotelul Andreei Bănică. 

Sezonul acesta, fanii se vor putea caza când vor merge la mare chiar la hotelul ridicat de Andreea Bănică, care promită cele mai bune servicii, la o calitate superioară. Artista și soțul ei și-au petrecut aproape toată vara trecută pe litoral, pentru a se asigura că lucrurile ies fix după așteptările lor și pentru a fi sigură că lucrările vor fi gata la timp. Și se pare că munca a dat roade, iar vedeta este mai fericită ca niciodată, pentru că businissul ei va putea primi de acum zeci de turiști. Totuși, dacă ajungeți acolo trebuie să știți că prețurile nu sunt chiar mici, întrucât Andreea Bălan declara în trecut faptul că investiția este și ea una destul de generoasă. 

Așadar, potrivit wowbiz, trebuie ă scoateți din buzunar aproximativ 1000 de lei, pentru două zile. Dacă vă doriți însă vedere la mare, dar și să aveți parte de un apartament, atunci lucrurile se schimbă, iar suma se ridică la valoarea de 1650 de lei.

„Ceea ce vă pot spune este faptul că apartamentele sunt foarte spațioase. E un aparthotel cu mai multe tipuri de camere și apartamente. În perioada aceasta s-au făcut completări și la recepție, de la spații de depozitare, placări de pereți, stâlpi, lumini, uși etc.

Parcarea subterană a fost și ea finalizată. Sunt doar două hoteluri în Eforie Nord care au parcare subterană. Am băgat mulți bani acolo și sperăm să îi și scoatem, tocmai de aceea am și vrut să facem acest hotel”, potrivit Click.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bănică regretă că a pozat în Playboy: „A fost un șoc. Mi-au scos bikinii în photoshop”. Suma colosală încasată de artistă

Vedeta nu acceptă animale în hotel

Ceea ce a stârnit însă supărarea fanilor este decizia artistei de a nu primi animale de companie în cadrul hotelului. Aceasta a primit deja până acum mai multe păreri negative cu privire la această decizie, motiv pentru care s-a decis să spună lucrurilor pe nume în mediul online. Așadar, chiar dacă și ea este o iubitoare de animale, artista spune că, în mod inevitabil, câinii își vor marca teritoriul la un moment dat. 

„Pentru cele 2-3 doamne lezate de faptul că nu primim animale de companie în hotel, las aici explicația logică, cuvânt cu cuvânt, pe înțelesul ”polițiștilor” din celebrele bancuri. Dacă un câine micționează în camera unui hotel, următorul câine își va marca și el teritoriul și tot așa se va crea un precedent. Automat, oamenii care vor veni la hotel vor simți că intră într-o cocină, nu într-un hotel de oameni civilizați, indiferent de cât s-ar curăța după animale.”, a explicat Andreea Bănică, pe InstaStory.

Citește și: Andreea Bănică, secretul siluetei, la 44 de ani: „Este vorba despre ambiția de a arăta bine cât mai mult”

„Există hoteluri speciale pentru animale”

Andreea Bănică își îndeamnă fanii să își lase animalele de companie în grija hotelurilor destinate pentru așa ceva. 

„Există hoteluri speciale pentru cei care vor să își lase animalele în siguranță când pleacă în concedii la rude sau prieteni. De când îl am pe Noah, nu l-am mai luat pe Nino cu noi în concedii, l-am lăsat în grija mamei lui Lucian. În momentul de față, cățelul meu bătrânel (14 ani) face pipi unde apucă și știu exact ce vorbesc.”, a mai adăugat cântăreața.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel