Cât costă machiajul celor de la Carla's Dreams pentru un an. Suma a fost dezvăluită chiar de solist

Data publicării:
Captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar

Solistul trupei Carla's Dreams a dezvăluit cât costă picturile de pe față pentru întreaga trupă. 

Carla's Dreams este un adevărat fenomen muzical, care a intrat la inimile fanilor săi imediat, prin diferite hituri muzicale, care au rămas până astăzi în topuri. Pe lângă talentul uriaș al artiștilor moldoveni, aceștia s-au impus destul de mult în această industrie și prin modalitatea lor inedită de a se urca pe scenă, mai exact, întotdeauna cu o mască pe față. Extrem de mulți oameni au avut curiozitatea de-a lungul timpului să afle cine este cu adevărat în spatele măștilor, însă trupa nu a făcut niciun fel de excepție și și-a păstrat misterul mai departe. Totuși, aceste picturi de pe față nu se  obțin atât de ușor și presupun un real sacrificiu financiar pentru îndrăgita trupă. Într-un interviu recent, solistul trupei Carla's Dreams a dezvăluit care este suma de bani pe care band-ul din care face parte o atribuie lunar măștilor de pe față.

"Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro.", a declarat solistul trupei Carla's Dreams, potrivit wowbiz.ro

Carla's Dreams a fost dat în judecată. Care sunt melodiile ce au stârnit controverse

 

Motivul pentru care Carla's Dreams nu vrea să renunțe la mască

Acum ceva timp, Carla's Dreams a dezvăluit care este motivul pentru care trupa sa a decis de la bun început să apară pe scenă cu mască. Acesta spunea atunci faptul că este mult mai ușor să-ți faci părerile auzite și să fii mai deschis în fața publicului în România din spatele unei alte identități, pentru că, astfel, nu vei mai fi la fel de aspru criticat.

„Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.

În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii”, a mărturisit acesta, potrivit sursei citate anterior.

Carlas's Dreams, dezvăluiri inedite din copilărie. Ce a furat artistul când era mic: „Făceam tot felul de scheme”

 

”În anonimat sunt mai multe plusuri decât minusuri”

Mai mult, acesta a spus faptul că trupa sa nu se va abate de la această decizie niciodată, indiferet de presiuni.

„Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată. (…) Nu este simplu din cauza unui standard în permanentă schimbare a ceea ce înseamnă comerţ. Libertatea, la fel ca expunerea, costă şi din moment ce crezi în faptul că muzica este menită să fie auzită, îţi creezi un standard intern privind câtă libertate eşti gata să pierzi în schimbul a ceea ce crezi”, a mai declarat artistul.

Citește și: „Am fost anchilozată”. Roxana Ciuhulescu a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Vedeta nu se mai putea deplasa



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel