Cât costă cozonacii Gabrielei Cristea. Vedeta și-a lansat propria afacere: „Abia aștept să fac pe bandă rulantă”

Data publicării:

 Gabriela Cristea s-a lansat cu un nou concept în afaceri, fiind pregătită să le ofere fanilor propriile delicatese.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se bucură de foarte multe venituri în prezent, provenite din diferite surse, după cum declarau cei doi în nenumărate rânduri. Așadar, chiar dacă joburile de bază ale celor doi sunt de prezentatoare TV, respectiv de cântăreț, în paralele însă, cei doi mai au și diferite afaceri, precum ar fi magazinul de haine pe care-l deține vedeta.

Acum, se pare că aceasta a făcut un nou pas în lumea afacerilor, întrucât și-a anunțat fanii că va introduce pe piață un nou concept, când vine vorba de cozonaci, pentru că da, Gabriela Cristea și-a deschis un site cu aceste bunătăți românești. Astfel, dacă până acum, aceasta a fost constant apreciată pentru aptitudinile pe care le are în bucătărie și pentru delicatesele pe care le pune pe masă celor dragi, acum fanii vor putea degusta din bucatele acesteia.

„Deja nu mai gătesc doar pentru familia mea, am lansat produsele artizanale realizate după rețetele mele cu care mi-am impresionat deja familia si prietenii. Foarte curând poți și tu să guști o fărâma dulce din colecția mea de cozonaci artizanali.”, și-a anunțat Gabriela fanii, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Cum și-a împins Andreea Tonciu prietena de la etaj, în copilărie: „Deci n-am povestit la nimeni chestia asta” / VIDEO

Sortimentele de cozonaci pe care le pregătește pentru fani

Mai mult, vedeta nu s-a rezumat la clasicul cozonac, ci le propune fanilor 6 variante care să le încânte complet papilele gustative. Mai mult, aceasta are și un preferat, fiind vorba despre un cozonac extrem de rar.

„Abia aștept să fac pe bandă rulantă. În sfârșit pot să deconspir toată treaba. Prima dată venim doar cu cele 6 categorii, cozonac cu ciocolată și cu cremă gianduia și nuci. Avem aceeași variantă și pe babka. Avem cozonac cu fistic și babka cu fistic. Încă una, care mie mi se pare câștigătoare, cozonacul cu piure de măr și nuci și cremă de caramel sărat, nu ați mâncat așa ceva.”, a mai dezvăluit ea. 

Citește și: Jador, informații explozive despre Survivor All Stars. Cum au „păcălit” fetele contractul: „Au fost hoațe”

Care sunt prețurile pentru cozonacii Gabrielei Cristea

Avem și lista de prețuri pe care vedeta o cere pentru delicatesele pe care ea personal le va pregăti celor care vor să-i deguste rețetele proprii. Așadar, se pare că cel mai ieftin cozonac pornește de la 85 de lei, având gramajul de 900 de grame, iar cel mai scump preparat ajunge până la 140 de lei, la același gramaj. Cel din urmă este, însă, cu fistic, spre deosebire de primul, care conține măr, adică varianta „câștigătoare” despre care vedeta vorbea mai sus. 

Citește și: Cristi Mitrea și Jorge, scandal în direct: „La probe erai zero barat. Ce cauți la Survivor All Stars?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel