Cât câștigă Emma Răducanu. Contractele care îi aduc belșugul

Data actualizării: | Data publicării:
Emma Răducanu, foto Instagram
Descriere foto: Emma Răducanu, foto Instagram

Emma Răducanu, tânăra tenismenă în vârstă de 18 din Marea Brtianie cu origini românești, a fost senzația anului în tenis dacă nu chiar în sportul internațional.

Emma a luat prin surprindere lumea tenisului internațional, în luna septembrie după ce a câștigat US Open.

Pentru aceasta, tânăra sportivă a primit 2,5 milioane de dolari americani adică aproximativ 2,15 milioane de euro. Câștigarea acestui trofeu aduce după sine mai multe milioane în plus.

La scurt timp, Emma a semnat un contract publicitar cu celebra comapnie producătoare de bijuterii Tiffany & Co. pentru o sumă estimată la 2 milioane de lire sterline adică aproximativ 2,37 milioane de euro. 

Sportiva a devenit recent și ambasadoare a casei de modă Dior.

Răducanu a fost văzută purtând o rochie Dior la premiera mondială a noului film James Bond ("No Time to Die"), care a avut loc la sfârșitul lunii septembrie.

Era o rochie strălucitoare, asimetrică, argintie, inspirată din Grecia antică. Nu se știe cu cât va fi plătită Emma Răducanu pentru contractul cu Dior. Se știu însă câteva repere. De pildă actrița Jennifer Lawrence ar fi primit o ofertă de până la 14 milioane de lire sterline (aproximativ 16,5 milioane de euro) pentru un contract de trei ani cu Dior în anul 2014.

 

Citește continuarea pe DC Business. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel