Cât câștigă Bianca Drăgușanu lunar. Suma este una fabuloasă pentru România: „Nu am depins în viața mea de nimeni financiar”

Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Drăgușanu a vorbit despre sursele principale de venit pe care le are.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai de succes femei din România. Are niște afaceri care îi merg perfect, în mediul online a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani, lucru care îi aduce și venituri considerabile, iar imaginea pe care și-a construit-o o ajută să facă rost de fel de fel de campanii pentru diverse servicii și produse. Blondina spune că, astfel, reușește să-și întrețină întreaga familie, dar și să-i ofere fiicei ei tot ce-și dorește, pe care o crește exclusiv singură. Mai mult, sumele pot fi schimbătoare de la o lună, la alta, spune Bianca Drăgușanu, în funcție de contractele pe care reușește să le semneze.

„În ultima perioadă, mi se pare că am greșit foarte mult în momentul în care am epatat și am vorbit despre cifre și sume. Pentru că, în momentul când fac asta, îmi scade din energia prin care eu produc. Din afacerile pe care le conduc, am dările plătite la stat, nu am datorii, nu m-am împrumutat în viața mea la nimeni, nu am depins în viața mea de nimeni financiar.

Important este că eu îmi ajut familia, îmi întrețin singură și îmi cresc singură copilul. Iar cifrele sunt chestii irelevante. Luna asta poate să fie mai puțin, luna viitoare mai mult. Peste trei luni iarăși prind un contract bombă, se suplinește ce am cheltuit. Că eu sunt Farfetch-ul, online, tot timpul. Sunt luni când, da, câștig peste 10.000 €!”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu - out de la Kanal D. Primele declarații ale vedetei: „Merit mai mult de atât”

Instagramul, o sursă principală de venit pentru Bianca Drăgușanu

Chiar dacă Bianca nu are atât de multă activitate din partea fanilor sau reacții pozitive pe pagina de Instagram, așa cum au alte vedete de la noi din țară, blondina spune că nici ea, dar nici colaboratorii săi nu sunt interesați de acest detaliu considerat a fi nesemnificativ. Blondina se bucură de o notorietate și de o vizibilitate crescută în țara noastră, iar fix asta este și ceea ce își doresc firmele care semnează cu ea, clarifică vedeta. În final, aceasta spune că nu o interesează deloc ce spune gura lumii, întrucât succesul și veniturile de care se bucură sunt suficiente pentru a duce o viață fericită.

„Pe Instagram am 1.1 milioane de urmăritori, de peste cinci ani, nu s-a mai schimbat nimic și n-am băgat niciodată bani în promovare sau în like-uri. De cinci ani, nu am mai scăzut, nu am mai urcat. Cu oamenii cu care colaborez să fac plasare de produse pe Instagramul meu, pe ei nu îi interesează câte like-uri am eu la o poză sau câte comentarii am eu la o poză.

Tocmai de asta am oprit și vederea lor. Pe ei îi interesează cum îi pot eu ajuta să devină vizibili și să își vândă produsul prin mine. Nu mă interesează nici să mă ridice cineva prin cuvinte, nici să vină și să-mi aducă tot felul de critici prin cuvinte. Nu mă interesează părerea oamenilor, pentru că părerea oamenilor nu îmi plătește facturile și nu îmi crește copilul.”, a mai spus ea, pentru sursa citată. 

Citește și: Bianca Drăgușanu: „Am făcut niște sacrificii ca să fiu așa cum îmi doresc eu. M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel