Cât a câștigat Ruby în pandemie: „Ce e al meu e mereu pus deoparte”. Artista are o familie mare de întreținut: 9 pisici și 5 câini

Data publicării:

Ruby spune că pandemia de coronavirus nu a afectat-o deloc pe plan financiar, ba chiar a muncit din greu și a câștigat pe măsură.

Pandemia de coronavirus a lovit în finanțele multor artiști. Ruby nu se numără însă printre aceștia. Chiar dacă nu au mai fost concerte și nici evenimente, artista spune că a reușit să producă. 


„Nu m-am lovit de probleme financiare, chiar a fost o perioadă în care am făcut multe lucruri cu care să mă mândresc, am muncit şi sunt pregătită pentru ce urmează. Mi-e dor de fericirea şi împlinirea absolută pe care le am în momentul în care sunt pe scenă şi abia aştept să revină lucrurile la normal. Eu mă consider binecuvântată şi norocoasă şi pe măsura credinţei mele în Dumnezeu, în perspectiva mea despre mine şi a muncii mele, ştiu că ce e al meu e mereu pus deoparte şi o să atrag mereu bine”, a declarat cântăreața pentru okmagazine.ro.

 

Nici la capitolul dragoste nu stă prost. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de 6 ani. Între timp, familia ei s-a mărit și cu 14 animăluțe, pe care cei doi le-au adoptat.

„În dragoste la fel ca şi până acum! Şi eu, şi Robert am avut mai mult timp în perioada asta să adunăm animale de pe străzi, aşa că familia este şi mai extinsă acum, formată din 9 pisici şi 5 căţei. Ne promitem de fiecare dată că nu mai adoptăm nici o furnică, dar suntem slabi de înger la treaba asta”, a mai adăugat artista în același interviu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel