Antonia, prima imagine în costum de baie, după ce a anunțat că s-a îngrășat

Antonia, foto Instagram
Descriere foto: Antonia, foto Instagram

Antonia a reușit să-și uimească fanii, după ce anunțase că s-a îngrășat. 

Zilele trecute, Antonia le-a mărturisit fanilor că este în „etapa de grăsuță”, după ce a renunțat la sală. Artista spune că nu reușește să se mai motiveze să facă sport și că vara aceasta s-a răsfățat cu înghețată. 


"Da, o să o spun: oficial, sunt în etapa mea de grăsuță, fără îndoială. Știu că nu vă pasă. Sincer, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să spun asta pentru că trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală. Adevărul este că nu e vorba numai despre motivație. Pe lângă asta e vorba și de programul meu. Sunt mamă, artist, soție, fiică, prietenă, entertainer. Nu am nicio scuză, însă. Du-te la sală așa cum o făceai și în anii anteriori. Mergi la sală dimineața! Dar ar fi așa de bine să dorm mai mult, dormitul e minunat. Ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara, Antonia. Par nebună, dar nu sunt, îmi e doar foarte foame și asta mi se întâmplă când îmi e foame", a spus Antonia pe instagram.

 

Prima imagine după anunțul că s-a îngrășat

 

Antonia se află în această perioadă în concediu în Grecia, pe Insula Mykonos, alături de Alex Velea și de cei doi copii ai lor, Dominic și Akim. 

Artista a postat câteva imagini din vacanță, printre care și o imagine în care este îmbrăcată în costum de baie, însă, spre surprinderea fanilor, silueta artistei nu s-a schimbat deloc. 

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

 

Antonia a apelat la bisturiu după cea de-a treia sarcină

Antonia a dezvăluit că după cea de-a treia sarcină nu se mai simțea bine în pielea ei, astfel că a apelat la ajutorul chirurgiei plastice pentru a redobândi silueta perfectă cu care era obișnuită.

Cine s-ar putea aștepta ca până și una dintre cele mai frumoase artiste din România să aibă probleme cu încrederea în sine? Frumoasa Antonia a dezvăluit că a avut momente, după cea de-a treia naștere, în care nu mai era mulțumită de modul în care arăta, astfel că, a ales să se lase pe mâna medicilor esteticieni, care i-au efectual o liposucție - o extragere a surplusului de grăsime din jurul abdomenului. Vedeta spune că a luat această decizie după ce a încercat toate variantele naturale de a scăpa de surplusul de grăsime, inclusiv dietă și sport.

 

 

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine.


Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum.
Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural”, a spus Antonia pe Instagram.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 10 aug 2023, 17:21 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience