Carmen Trandafir, TRAUMATIZATĂ de certurile părinților ei: Divorțul nu ne-a afectat emoțional

Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Carmen Trandafir a povestit despre una dintre cele mai urâte perioade din copilăria sa. 

Carmen Trandafir este una dintre cele mai de cunsocute soliste ale anilor 90. Chiar dacă a avut parte de succes încă de la o vârstă fragedă, artista nu a s-a putut bucura pe deplin de acest lucru, din cauza certurilor dintre părinții ei. În acest context, vedeta spune ăc nu a fost deloc afectată de separarea celor doi, ca majoritatea copiilor, ba, dimpotrivă, aceasta a fost foarte fericită.

„Divorțul părinților nu ne-a afectat emoțional pe niciunul dintre frați. Dimpotrivă, știam că vom avea, în sfârșit, o viață liniștită. Nu s-au înțeles ca soț și soție și bineînțeles că tensiunea creată afecta întreaga familie. Aveam nevoie de liniște și armonie. Divorțul a adus toate astea. Nu am mai păstrat legătura cu tatăl meu după divorț, au fost încercări nereușite de a avea o relație civilizată.

El s-a recăsătorit, și-a format o altă familie, fiecare pe drumul lui. Nouă ne-a fost bine, eram toți frații sub aripa protectoare a mamei. Nu a fost nevoie să îi spun eu unde a greșit, sunt convinsă că a știut și el. Nu mai este printre noi, l-am iertat de mult și este întotdeaua primul căruia îi aprind o lumânare când merg la biserică”, a mărturisit Carmen Trandafir pentru FANATIK.

Carmen Șerban, diagnosticată cu CANCER la sân: Mi-a zis să merg la biserică. Atunci m-am speriat

Cum era copilul Carmen Trandafir

"Deși eram un copil cu mult haz, îmi plăcea și drama, în sensul că adoram să plâng. Sufeream îngrozitor atunci când mama mea mergea la petreceri sau în vizite și o lua doar pe sora cea mare, Sorina. Rămâneam cu frații mai mici și cu bunicii. Mă simțeam dată deoparte, era nedrept să fiu considerată copil mic, nu mai eram în centrul atenției. Și plângeam. Mult. Toată seara. Până se întorceau din vizită. Nimeni și nimic nu mă putea opri.", a mai spus ea.

Artista are o relație foarte apropiată cu mama ei

Încă din copilărie, Carmen Trandafir mărturisește faptul că a avut o legătură extrem de strânsă cu mama ei, legătură care s-a păstrat până în ziua de astăzi.

"Cu mama am avut de mic copil o relație specială, o legătură puternică până aproape de cea telepatică. La fel am rămas și acum, ne transmitem reciproc stările, a fost întotdeauna alături de mine în momentele importante, în carieră și din momentul în care am devenit mamă. M-a sprijinit, m-a încurajat și nu mi-a dat voie să abandonez atunci când aveam tendința să o fac.", a dezvăluit artista.

Nicole Cherry și-a botezat astăzi fetița. Primele imagine de la evenimentGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 19 mai 2022, 20:04 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience