„Am fost pe dușmănie cu el”. Carmen Tănase, adevărul despre relația cu Marius Manole: „Eram amândoi pe război”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Tănase, Marius Manole, captură video Youtube
Descriere foto: Carmen Tănase, Marius Manole, captură video Youtube

Carmen Tănase a făcut dezvăluiri inedite cu privire la relația care este între ea și actorul Marius Manole. 

Carmen Tănase a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, unde a făcut mai multe dezvăluiri inedite de la începutul carierei sale. Una dintre curiozitățile cele mai „picante” ale artistului a fost însă să afle dacă actriței i s-a întâmplat vreodată să nu suporte deloc o persoană, la prima vedere, după care să realizeze de fapt că s-a înșelat și să dezvolte astfel o relație de prietenie cu respectivul. Spre surprinderea tuturor, Carmen Tănase a răspuns afirmativ la întrebare, ba chiar unul dintre actorii cu care a trecut prin aceatsă situație a fost chiar Marius Manole. Sentimentul era însă reciproc, susține Carmen Tănase. 

„Nu a fost la prima vedere, pentru că ne știam. Este vorba despre Marius Manole. Am fost pe dușmănie cu el, și el cu mine, și eu cu el. El zice că el mă plăcea, și eu îl plăceam ca actor. Eram amândoi pe război, până ne-am cunosccut, am jucat împreună. El mi-a da un telefon și a zis să facem o piesă împreună. Acum nu mai puteam unul fără altul. Este foarte haios, un suflet mare, extraordinar, probabil asta m-a legat de el, te simți bine cu el, e un suflet.”, a declarat Carmen Tănase în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu. 

Te poate interesa și: Carmen Tănase, motivul pentru care a divorțat, după numai 3 ani de căsnicie: “Erau discuții și în fața copilului”

 

 

Carmen Tănase are probleme cu traiul la țară

Este deja o perioadă bună de timp de când Carmen Tănase a decis să lase aglomerația Bucureștiului pe o casă la țară. Viața i s-a schimbat radical de când a luat această decizie, confirmă actrița, care spune că în fiecare zi are câteva ceva de făcut prin curte. 

„Am probleme tot timpul. Mereu apare ceva, sunt foarte multe de făcut și doar eu mă ocup de toate. E mai greu decât la bloc, am un om care mă ajută, nu pot să tund eu iarba singură. Mama are 91 de ani, mai mult încurcă treaba, prefer să stea în casă. Ea crede că mai are 25 de ani. Nu prea apuc să stau acasă, apuc să petrec cam doar o zi pe lună, când sunt cam 7.000 de chestii de făcut. De obicei plec dimineața, mă întorc noaptea. La teatru nu avem zile libere, sâmbătă e repetiție, de obicei, iar duminică avem spectacol”, a declarat Carmen Tănase, potrivit Impact.

Pe aceeași temă: Carmen Tănase, apel disperat către români. Actrița le-a cerut ajutorul fanilor: "Vă rog mult"

 

Actrița a trecut printr-o panică uriașă

Mai mult, problemele nu se opresc aici pentru Carmen Tănase. Recent, aceasta a trecut printr-un moment uriaș de panică, după ce locuința sa era la un pas de a lua foc. 

„Sunt într-o panică totală tot timpul, dacă mă scoți din priză, mor. Mereu intervine câte ceva, cum a fost faza cu curentul, de am crezut că mor.

Aveam repetiție, nu am mai putut ajunge. De la stâlpul de la poartă, de la firele de sus, curgeau scântei. Eram în panică, nu aveam cum să plec. S-a depistat la o căsuță din plastic de pe perete că firele erau arse. Puteam lua foc. A fost circ”, a mai spus ea, pentru sursa citată. 

VEZI și: Carmen Tănase nu s-a uitat niciodată la telenovela Inimă de țigan: „Mi-e rușine. De-o prostie fără margini”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel