Carmen Tănase, apel disperat către români. Actrița le-a cerut ajutorul fanilor: "Vă rog mult"

Data publicării:
Captură video Youtube/ Damian Drăghici
Descriere foto: Captură video Youtube/ Damian Drăghici

Carmen Tănase le-a cerut ajutorul românilor pentru un caz umanitar.

Carmen Tănase este cunoscută pentru faptele bune pe care le-a făcut de-a lungul timpului. De data aceasta, actrița a făcut un apel către fanii săi pentru a ajuta o familie neajutorată, cu 11 copii. 

Actrița i-a rugat să doneze haine și lucruri care nu le mai sunt de folos, pentru a face un bine. 

Carmen Tănase, apel disperat către români

"Vă rog mult, dacă aveți haine de la copiii voștri, nu contează vârsta sau mărimea, pe care nu le mai folosiți, aduceți-le la teatrul Odeon pentru mine. Și hainele de adulți sunt bune. Am aici o familie cu 11 copii și umblă desculți. Părinții nu au carte, nu-i angajează nimeni, sunt robi la sortat fiare și primesc cât să nu moară de foame. Stau într-o cocioabă, în frig, împart toți un salam ieftin cu pâine și nici asta zilnic. Orice ajutor e bine venit. Vă mulțumesc anticipat!", a scris Carmen Tansae pe rețele sociale.

Carmen Tănase, probleme de sănătate, din cauza epuizării

Carmen Tănase are în continuare o viață profesională extrem de aglomerată, în prezent filmând pentru serialul „Clanul”, ce va fi difuzat în curând pe Pro TV. În vârstă de 61 de ani, îndrăgita actrița recunoaște că au fost și momente în care nu a mai făcut față suprasolicitării, motiv pentru care a ales să renunțe la anumite proiecte destul de importante. Aceasta spune că fix în perioada aceea a aflat faptul că se confruntă cu anumite probleme de sănătate, pe care le-a tratat la timp.

„Ba da, s-a mai întâmplat, dar nu grav. Am simțit că nu mai pot. – Am renunțat la un proiect important. Era un serial. Am lăsat toate avantajele financiare la o parte, pentru că nu mai puteam. Eram la limită și bine am făcut, pentru că am descoperit ceva la timp cu sănătatea. Dacă mai stăteam era prea târziu și am putut să mă ocup de treaba asta.”, a declarat Carmen Tănase potrivit libertatea.ro

Cum arată programul artistei

Actrița mărturisește că tocmai din cauza faptului că are prea multe lucruri de făcut, nu pleacă nici în vacanțe. După ce termină treaba de pe platourile de filmare, aceasta spune că acasă o așteaptă alte trebuiri ce trebuie puse la punct. În final, Carmen Tănase găsește puțin timp liber pentru ea doar noaptea, motiv pentru care obișnuiește să se culce mai mereu târziu.

„Nu am încotro. Probabil că ar fi comod să stau să plec în vacanțe, dar așa a hotărât viața să le fac eu pe toate. Plec în turnee, în deplasări cu teatrul. Și dorm puțin.

Când am treabă și am filmare dimineața, apoi deplasare, apoi venit acasă, aranjat câini, pisici, oameni și ce mai e pe acolo… și a doua zi filmare la 6… aproape deloc. Când nu am treabă, am altele de făcut și pentru sufletul meu. Nu pot să le fac decât când se liniștește casa, că altfel nu am cum… să scriu, să citesc ceva sau să dezvolt o idee care mi-a venit, pentru că tot timpul unul cade, unul dărâmă, unul face așa și așa… dă-le drumul afară, intră… nu se poate altfel decât noaptea.”, a continuat actrița.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel