Carmen Tănase, replică dură la adresa Adelei Popescu. Ce a deranjat-o pe marea actriță: „Ce e asta? M-a pus naiba”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Tănase și Adela Popescu, colaj foto/ instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Tănase și Adela Popescu, colaj foto/ instagram

Carmen Tănase i-a dat Adelei Popescu o replică usturătoare, chiar în direct. 

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul timpului, vedeta a preferat să țină departe de ochii curioșilor viața personală. Cu toate astea, recent, Carmen Tănase și-a deschis sufletul și a vorbit despre câteva probleme de sănătate cu care s-a confruntat în trecut.  Invitată în cadrul  emisiunii „Vorbește lumea„  Adela Popescu a readus în atenția publică o informație care a deranjat-o pe marea actriță. 

Carmen Tănase, deranjată de prezentarea Adelei Popescu

Mai exact, soția lui Radu Vâlcan a vorbit despre problemele de sănătate ale actriței.

”Este o persoană la care țin foarte mult, pe care o cunosc de foarte mult timp, însă o problemă de sănătate descoperită din întâmplare o putea lăsa paralizată. Este vorba despre Carmen Tănase”, a spus Adela Popescu în prezentarea actriței.

Deranjată de prezentarea făcută de Adela Popescu, Carmen Tănase i-a dat imediat o replică tăioasă.

”Știi care-i problema? Ce-i asta cu problema de sănătate?”, au fost replicile actriței.

„Păi nu a fost?”, a întrebat-o Adela imediat pe actriță, care a confirmat veștile, regretând că, la un moment dat, chiar ea a fost cea care a făcut totul public.

”Păi a fost, dar ce? Am dat vreo importanță? M-a pus naiba să-i spun lui Viziru și gata, s-a...”, a mai spus Carmen Tănase.

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă

Carmen Tănase era pe punctul de a paraliza, fiind diagnosticată cu o tumoră pe măduvă. Îndrăgita actriță spune că a aflat despre acest lucru întâmplător, la un control de rutină. Au fost totuși câteva simptome care să-i dea de gândit, însă aceasta nu le-a acordat prea multă importanță.

"A fost o întâmplare. Nu-mi făceam analize în mod frecvent, dar m-am dus că am avut timp. Eu am probleme cu spatele de când mă știu, mă doare spatele. Dar atunci era o amorțeală pe picior, se simțea altfel decât celălalt, parcă nu era tot al meu. Am fost convinsă că e tot de la scolioză și întâmplător s-a descoperit. Și a trebuit să mă operez, dar n-am avut nicio emoție. A fost o tumoră pe măduvă. Dar eu am avut încredere în doctor și mi-a spus "Eu știu ce am scos și totul este în regulă". Și chiar dacă după aceea a fost o ezitare la rezultat, la analize, domnul doctor a spus "Nu, eu știu în continuare ce a fost, deci nu este". Și uite că în continuare nu e nimic și sunt bine. Operația a ținut vreo 4 ore.", a spus Carmen Tănase, în emisiunea Vorbește Lumea, de pe ProTV.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel