Carmen Tănase s-a mutat cu fiul său, în casa de la țară: ”Mă scoate din sărite. E o zodie cu coarne”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Damian Drăghici
Descriere foto: Captură video Youtube/ Damian Drăghici

Carmen Tănase a dezvăluit cum se înțelege cu fiul ei acum, după ce s-au mutat împreună în aceeași locuință.

Carmen Tănase s-a mutat de ceva vreme la țară, departe de agitația orașului și de aglomerație. Îndrăgita actriță nu locuiește singură însă, ci împreună cu fiul său, în vârstă de 33 de ani. Această decizie a fost o adevărată provocare pentru amândoi, pentru că Tudor nu a mai stat cu mama sa de la vârsta majoratului, adică în urmă cu foarte mult timp. Mai mult, chiar dacă este adult în adevăratul sens al cuvântului, vedeta recunoaște faptul că încă îi poartă de grijă fiului său și se panichează imediat dacă nu îi răspunde la telefon.

”Am fost o mamă grijulie, și sunt în continuare, lăsându-l să-și deschidă aripile. Griji mi-am făcut întotdeauna și o să-mi fac, probabil, întotdeauna, că, na, așa sunt mamele. Dar trebuie să știu, intru în panică dacă nu știu lucruri despre el, dacă nu știu unde e, dacă… Nu s-a întâmplat asta prea des, suntem prieteni, și când a fost plecat în țară vorbeam tot timpul, deci nu mi-am făcut din punctul ăsta de vedere griji prea mari, am știut mereu de el.”, a declarat Carmen Tănase potrivit viva.

Carmen Tănase, motivul pentru care nu a condus mașina 20 de ani. Actrița s-a reapucat acum: „Nu am avut încotro”

”Acum el e cumva părintele meu”

Faptul că actrița a fost întotdeauna o mamă extrem de protectivă l-a determinat pe bărbat să aibă aceeași atitudine acum față de ea.

„Acum suntem, cumva, împreună. De exemplu, în clipa asta nu suntem, el e la București, că dacă era aici nu stăteam eu înțepenită de spate. El se mai duce la București, lucrează acolo, în sensul că pictează acum, a terminat cu regia și pictează, și se duce acolo unde are mai multă liniște să picteze. Acum, relația e invers, el e cumva părintele meu și eu trebuie să ascult de el.”, a mai adăugat actrița.

Carmen Tănase, calitățile pe care trebuie să le aibă viitorul ei partener: ”Nu mi-aș lua un specimen...”

Cât de greu le-a fost celor doi să locuiască din nou împreună

Chiar dacă între cei doi este o relație extrem de apropiată, Carmen Tănase recunoaște însă că nu i-a fost ușor să se obișnuiască din nou cu prezența zilnică a fiului său, în propria locuință. Mai mult, actrița spune că atât ea, cât și Tudor au două temperamente extrem de puternice, din cauza cărora apar cele mai multe divergențe.

„N-a fost ușor, pentru că și el este foarte voluntar și foarte hotărât, e o zodie cu coarne, cum sunt și eu, și ne-am intersectat coarnele de câteva ori, fiindcă și el, ca și mine, vrea să fie așa cum vrea el, iar eu vreau să fie așa cum vreau eu. Și sigur că ne-am ciocnit, dar el stă separat, chiar și aici stă sus, la etaj, unde are și intrare separată. Dar mai coboară pe-aici și-mi face observație, ceea ce mă scoate din sărite. Că nu fac niște lucruri cum trebuie, că știe el mai bine… Oul știe mai bine decât găina! Și ne mai ciocnim, dar din cauza asta e foarte bine că a păstrat căsuța aia de la București, unde se poate duce ca să nu iasă război total.”, a continuat Carmen Tănase potrivit sursei citate.

Ce salariu are Carmen Tănase, după 40 de ani de carieră: ”Lumea o să-mi sară în cap”. Veniturile erau diferite înainte de pandemieGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel