Carmen Tănase, motivul pentru care nu a condus mașina 20 de ani. Actrița s-a reapucat acum: „Nu am avut încotro”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar

Carmen Tănase a dezvăluit motivul pentru care nu s-a mai urcat la volan de douăzeci de ani.

Carmen Tănase a fost invitată în platoul emisunii moderată de Cătălin Măruță, acolo unde a dezvăluit motivul pentru care nu a mai condus de 20 de ani. Actrița s-a reapucat din nou de șoferie. Carmen Tănase a declarat că a renunțat  să mai conducă din cauza unei traume, însă a fost nevoită să se reapuce când s-a mutat la țară. 

„Am permis de mult, dar am avut o pauză de vreo 20 și ceva de ani în care nu am condus. M-am reapucat acum un an când m-am mutat la țară și nu am avut încotro. M-am lăsat de șoferie…nu știu de ce, am avut o chestie, o traumă. Eu în capul meu pentru că practic nu s-a întâmplat nimic. Pur și simplu la un moment dat am tras pe dreapta și nu am vrut să mai conduc, mi s-a făcut frică brusc. Am avut senzația că nu apreciez bine distanțele, toate mașinile, camioanele vin către mine și nu am mai condus. Am refuzat să conduc.”, a declarat actrița. 

Carmen Tănase, calitățile pe care trebuie să le aibă viitorul ei partener

Carmen Tănase este văduvă de 22 de ani, moartea soțului ei venind ca un fulger pentru întreaga familie. Chiar dacă ea și bărbatul aveau o relație foarte apropiată, fiind evident afectată de acest lucru, îndrăgita actrița mărturisește faptul că mai mult a fost îngrijorată pe atunci de suferința fiului ei, care era la o vârstă fragedă și care nu înțelegea prea bine lucrurile. 

„E un moment greu, dar nici nu te gândești atunci: „Aoleu, eu cum fac, ce fac?, pentru că trebuie să faci și pur și simplu vine de la sine. Depășești de la sine pentru că trebuie să faci. Nu-ți poți permite să suferi în tăcere, că vine un copil care-ți cere de mâncare sau îți cere bani pentru șocală, sau îți cere nu știu ce.

Sigur că n-a fost ușor, pentru că, în primul rând, eu cu bărbatul meu, cu Țucu, am avut o relație foarte bună, care era bazată pe… vorbeam foarte mult, că nu mai pot să zic astea cu comunicare, că mă doare capul de termenii ăștia! Vorbeam foarte mult, ne sfătuiam foarte mult, chiar dacă ne certam, totul era constructiv, nu era nimic derizoriu, dar, dincolo de asta, m-a durut foarte tare suferința fiului meu. Asta a durut cel mai tare, pentru că el nu a înțeles de ce i se întâmplă lui asta… Și, na, explică treaba asta! Cum să-i explici? „Mamă, mai sunt și alții în situația asta? Pe el îl interesa prea puțin în clipa aia, era el atunci în nevoie.

Și atunci am încercat să suplinesc cât am putut această lipsă. Cât s-a putut, că e greu să suplinești lipsa unui părinte, dar am fost ocupată cu această treabă și nu m-a dărâmat asta, dimpotrivă, m-a făcut mai puternică, mai dârză.”, a declarat Carmen Tănase pentru viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel