Carmen Tănase: ”Mă simt bizar și este ciudat fără public. Nu îmi este deloc ușor”

Data publicării:
Carmen Tănase, captură foto video Instagram
Descriere foto: Carmen Tănase, captură foto video Instagram

Carmen Tănase este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Însă când vine vorba despre momentul când va deveni bunică acesta se emoționează. Ce spune vedeta despre sentimentul în postura de bunică

Actrița a trecut și trece prin momente dure, odată cu această pandemie. Lumea actoriei s-a închis, însă rămâne cu sperața că într-o bună zi lumea va redeveni la normalitate. Învitată într-o emisiune tv, Camern a vorbit despre viața ei personală, din această perioadă, destul de dificilă pentru actori/

”Pandemia nu mi-a afectat deloc relația cu băiatul meu, deoarce baiatul a venit aici, în București lângă mine. Nu stăm împreună, stăm separat, dar faptul că este aici și că stăm la câteva străzi distanță și ne putem vedea oricând acum este detul de confortabil. A venit în București pentru că aceasta a fost dorința și alegerea lui, deși el era instalat acolo, în Olanda”, a spus actrița la emisiunea Acces Direct, difuzată pe Antena 1

Carmen Tănase a fost nevoită de situație să aibă  grijă de băiatul ei încă de când era bebeluș, iar asta a făcut-o pe actriță să devină, mai mult decât mamă, ci și prietenă pentru baiatul ei.

”Unii oameni care cred că mă cunosc și de fapt nu mă cunosc ar spune despre mine că sunt o mamă rea. Rea în sensul că sunt mult prea posesivă și  mult prea grijulie și foarte foarte apropiată de băiatul meu. Alți oameni care mă cunosc cu adevărat bine, nu cred că spun asta. Eu am fost și am încercat să fiu prietenă cu baiatul meu, și am și reușit de când era bebeluș. Nu știu ce înseamnă să fii o mamă ideală. De mic l-am lăsat să facă ceea ce își dorește, să își aleagă el drumul, ceea ce așa a și făcut. Așa am simțit”, a mai spus Carmen Tănase.

Legătura dintre Carmen Tănase și orașul Iași este una foarte strânsă. Acolo este locul unde o leagă amintirile, unde are prieteni și mai mult decât atât, Iașul a fost orașul care i-a deschis portița către cela mai mari oportunități. 

”La Iași s-au întâmplat lucrurile cele mai importante din viața mea, Acolo am iubit cu adevărat pentru prima dată, acolo am jucat roluri importante, pe care nu le-aș fi obținut în București, deoarce pe atunci rolurile nu se dădeau oricui sau unor tineri debutanți. Acolo l -am conceput pe Tudor, l-am cunoscut pe Țucu. Eu nu am vrut să plec din Iași niciodată. În perioada respectivă era greu să intri în capitală dacă nu aveai buletin de București. Eu am fost singura care l-a refuzat pe domnul Radu Beligan, deoarece nu îmi doream să plec din Iași”. 

Actrița este nerăbdătoare să devină bunică și se vede în această ipostază deoarce iubește copiii. 

”Mă văd în ipostaza de bunică, îmi plac foarte mult copii. Eu cred că bebelușii vin din altă lume, superioară nouă, ei nu vorbesc când sunt mici, dar exprimă foarte multe lucruri”.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel