Carmen Tănase, despre relația pe care o are cu Gheorghe Visu, după filmările la „Inimă de țigan”. „Nu pot să înțeleg”

Sursa foto: Carmen Tănase și Gheorghe Visu, captură YouTube/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Tănase și Gheorghe Visu, captură YouTube/ colaj foto Spectacola

Carmen Tănase a dezvăluit în ce relații a rămas cu Gheorghe Visu, după filmările la „Inimă de țigan”.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta s-a făcut cunoscută prin numeroasele roluri pe care le-a avut, în special, rolul celebrei Flacăra din telenovela „Inimă de țigan”. Carmen Tănase a format un cuplu pe micile ecrane cu Gheorghe Visu. De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat în ce relații au rămas cei doi. 

Carmen Tănase, despre relația pe care o are cu Gheorghe Visu

„A, foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să înțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere, Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim, a declarat Carmen Tănase pentru VIVA!

Ce spune actrița despre rolul pe care l-a interpretat

„Mă simt legată cel mai tare de Flacăra, pentru că am jucat patru ani personajul ăsta, zi de zi, și atunci e normal să mă simt legată, deoarece face cumva parte din mine în continuare. El a fost cel mai greu până acum, deoarece chiar era total contre-emploi.

Da, la început mi-a fost greu la filmări. Chiar la început așa, să zic, 20 de episoade… 80 sunt proaste, din punctul meu de vedere, dar 20 nu știam cum să fac, că de vorbit așa haladit e simplu. Problema era să integrez tot personajul în personalitatea aia – adică să te uiți cum se uită Flacăra, să asculți cum ascultă Flacăra, și asta era un pic mai greu de făcut, a mai spus actrița.

Carmen Tănase, probleme de sănătate, din cauza epuizării

Carmen Tănase are în continuare o viață profesională extrem de aglomerată, în prezent filmând pentru serialul „Clanul”, ce va fi difuzat în curând pe Pro TV. În vârstă de 61 de ani, îndrăgita actrița recunoaște că au fost și momente în care nu a mai făcut față suprasolicitării, motiv pentru care a ales să renunțe la anumite proiecte destul de importante. Aceasta spune că fix în perioada aceea a aflat faptul că se confruntă cu anumite probleme de sănătate, pe care le-a tratat la timp.

„Ba da, s-a mai întâmplat, dar nu grav. Am simțit că nu mai pot. – Am renunțat la un proiect important. Era un serial. Am lăsat toate avantajele financiare la o parte, pentru că nu mai puteam. Eram la limită și bine am făcut, pentru că am descoperit ceva la timp cu sănătatea. Dacă mai stăteam era prea târziu și am putut să mă ocup de treaba asta.”, a declarat Carmen Tănase potrivit libertatea.ro

Cum arată programul artistei

Actrița mărturisește că tocmai din cauza faptului că are prea multe lucruri de făcut, nu pleacă nici în vacanțe. După ce termină treaba de pe platourile de filmare, aceasta spune că acasă o așteaptă alte trebuiri ce trebuie puse la punct. În final, Carmen Tănase găsește puțin timp liber pentru ea doar noaptea, motiv pentru care obișnuiește să se culce mai mereu târziu.

„Nu am încotro. Probabil că ar fi comod să stau să plec în vacanțe, dar așa a hotărât viața să le fac eu pe toate. Plec în turnee, în deplasări cu teatrul. Și dorm puțin.

Când am treabă și am filmare dimineața, apoi deplasare, apoi venit acasă, aranjat câini, pisici, oameni și ce mai e pe acolo… și a doua zi filmare la 6… aproape deloc. Când nu am treabă, am altele de făcut și pentru sufletul meu. Nu pot să le fac decât când se liniștește casa, că altfel nu am cum… să scriu, să citesc ceva sau să dezvolt o idee care mi-a venit, pentru că tot timpul unul cade, unul dărâmă, unul face așa și așa… dă-le drumul afară, intră… nu se poate altfel decât noaptea.”, a continuat actrița.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 sep 2022, 12:44 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience