Carmen Tănase, declarații controversate. Ce spune actrița despre coronavirus: "Am dreptul să respir fără mască"

Data publicării:
Carmen Tănase, sursa instagram
Descriere foto: Carmen Tănase, sursa instagram

Actrița Carmen Tănase a făcut noi declarații despre coronavirus și despre respectarea regulilor impuse de autorități.

Carmen Tănase a declarat că, deși nu a purtat mască până acum, nu a primit nici o amendă. Actrița a mărturisit că își vitaminizează familia zilnic, dar cu toate astea poartă o vizieră atunci când intră într-un magazin. Mai mult decât atât, Carmen Tănase a spus că nu se mai teme de acest virus și că are dreptul să nu mai poarte masca de protecție.

„Nu mă tem de acest virus. Am avut grijă anul acesta de imunitatea mea, chiar am avut grijă de mine și de ai mei, de familia mea. Am luat ce trebuie, am luat vitaminele respective, mi-am făcut un cocktail pe care îl luăm în fiecare zi.

Mi-am făcut imunitatea și socializănd cu oamenii. Mărturisesc asta: eu nu m-am ferit niciodată de oameni. Port o vizieră când intru undeva, într-un magazin, altminteri nu o port. Până acum nu m-am amendat nimeni.

Bine, și dacă m-ar amenda, contest, pentru că e o aberație. Încă mai merg pe logic și cred că este o aberație. Am dreptul să respir, iar dreptul acesta nu mi-l ia nimeni”, a spus Carmen Tănase, la Antena 3.

Citește și: Carmen Tănase se revoltă: „Înghițim absolut orice. Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel