Carmen Tănase se revoltă: „Înghițim absolut orice. Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare”

Data publicării:
Carmen Tănase, captură foto TV
Descriere foto: Carmen Tănase, captură foto TV

Actriţa Carmen Tănase se revoltă împotriva regulilor pe care autoritățile le-au impus pentru înmormântarea persoanelor decedate de COVID-19.

Actriţa Carmen Tănase a avut o intervenție în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, în care și-a expus părerea despre măsurile impuse de autorități pentru înmormântarea persoanelor decedate de COVID. Actrița este mâhnită de modul în care oamenii acceptă toate regulile și spune că nu mai simte nicio onoare să facă parte din această specie. 

"Tot ce se întâmplă de un an și ceva se întâmplă pentru că se poate, pentru că noi permitem, pentru că suntem supuși, pentru că zicem 'măcar să îmi faceți aia'. Acest cuvânt "măcar" o să ne mănânce pentru că înghițim absolut orice, sau dacă nu înghițim vorbim pe la colțuri scriem pe Facebook, suntem viteji mari pe Facebook și, când este să ne apărăm drepturile te trezești în stradă cu 1.000 de speriați, pe care oricum toată lumea, după aceea, îi face în toate felurile cum le vine la gură.


Nu știu dacă mai pot să cred, eu despre mine, că mai fac parte din specia asta, așa am ajuns să cred. Nu mai îmi face niciun fel de onoare să mai fac parte din această specie.

Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul are. Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și- o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă", a spus Carmen Tănase la Antena 3



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel