Carmen Tănase, decizie radicală. Actrița se mută definitiv din București: „Mă apuc de agricultură”

Data publicării:
Carmen Tănase, sursa instagram
Descriere foto: Carmen Tănase, sursa instagram

Carmen Tănase lasă Bucureștiul pentru o viață liniștită, departe de agitația orașului. Actrița vrea să trăiască în simplitate.

Carmen Tănase a luat decizia de a se muta din București. Actrița și-a făcut casă lângă un lan de rapiță și spune că are de gând să de apuce și de agricultură. 

 

„Mă duc într-un loc foarte frumos, va fi o noutate pentru mine şi cred că nu o să mă satur multă vreme să stau acolo. Am luat o decizie radicală şi sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o. Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. M-a determinat să fac acest pas. Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie şi să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiţă, că văd că e la modă. Eu am un lan de rapiţă, dincolo de gardul meu. Aer curat, lume normală, relaxată, drăguţă, frumos. Mă duc să văd frunze, copaci, să ascut păsărele, şi nu sirene, şi aşa mai departe. Da, mă apuc de agricultură, pentru folosinţă a noastră, în familie. E visul meu. De multă vreme îmi doresc să am şi eu un mic solar. O să plantez roşii, catraveţi, ardei. Voi face naveta la Bucureşti", a dezvăluit sâmbătă, actriţa Carmen Tănase, în cadrul emisiunii "Previzuni" de la Antena 3.

Luni, actrița are primul spectacol după o pauză îndelungată și spune că este copleșită de emoții și de nerăbdare.

Am nişte emoţii groaznice, paralizante aş putea spune. Nu am mai jucat de dinainte de acest lockdown mascat. Câteva luni, nu ştiu. De fapt, am mai jucat acest spectacol pe care îl jucăm mâine, "Totul se transformă", în care este vorba despre situaţia pe care o traversăm noi acum şi culmea, mai are şi momente comice. Am dat premiera la Focşani, pentru că acolo, rata de infectare era scăzută. Este un spectacol cu compania privată Cortina AG, a lui Gabi Popescu. La Odeon o să joc pe 12 şi 13 iunie, aşa ceva”, a spus actrița. 

 

Întrebată ce părere are despre eventuală obligativitate a vaccinării și ce ar face dacă  ar fi obligată să urce pe scenă doar vaccinată, actriţa a răspuns:

Nu există aşa ceva. Nu există bază legală pentru asta. Asta nu are cum să se întâmple” 

Mai mult, actrița spune că nu este de acord ca publicul să fie condiționat să poată veni la teatru doar dacă este vaccinat. 


"Nu sunt de acord să fie nimeni să fie condiţionat pe lumea asta, că nu este drept, nu este normal, nu este moral, dar nu depinde de mine, nu eu hotărăsc şi nu eu iau aceste măsuri, după părerea mea, aberante.

Nimeni nu trebuie să fie condiţionat, mai ales în situaţia proprie de sănătate. Fiecare trebuie să aibă dreptul să aleagă pentru sine. Eu aşa consider că este normal, democratic, că tot suntem democraţia în gură, toată ziua bună-ziua”, mai spune actrița.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel