Carmen Tănase a renunțat la viața de oraș și s-a mutat la țară: „Eu eram omul aglomerației până acum”

Data publicării:
Carmen Tănase, sursa foto Instagram
Descriere foto: Carmen Tănase, sursa foto Instagram

Carmen Tănase locuiește împreună cu fiul ei la țară, departe de aglomerația orașului. Ce spune actrița despre traiul la sat?

Carmen Tănase a renunțat la viața de București și s-a mutat împreună cu fiul ei, în vârstă de 32 de ani, la țară. Cei doi au luat această decizie din cauza pandemiei de COVID-19, iar actrița este mai fericită ca niciodată, chiar dacă inițial nu a privit cu ochi buni dorința băiatului ei. 


Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta se bucură de un succes imens atât pe scenă, cât și în mediul online. Chiar dacă era o adeptă a aglomerației și iubea zarva din București, aceasta și-a ascultat fiul și s-au mutat împreună într-un sat de pe lângă Capitală. 


Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Carmen Tănase a dezvăluit cât de grea a fost decizia de a plecat din București și cum i-a influențat fiul ei convingerile în acest sens. 


„M-am mutat la țară la inițiativa lui Tudor pe care, în principiu îl ascult, pentru că el este un înțelept așa. Nu mi-a fost ușor. Nu m-aș fi văzut niciodată la țară. Eu eram omul aglomerației până acum. Dacă se putea să îmi iau un apartament în Centrul Vechi, acolo unde e muzică. Pe mine nu mă deranjează bubuielile, muzica tare. Cu evenimentele astea lucrurile astea s-au schimbat total.


Nu mai e nimic din ce era înainte. El mi-a zis că de fugit nu mai avem unde să fugim, pentru că peste tot este cam la fel. Singura soluție ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu, mai firesc, mai normal și să fim un pic mai departe de haosul marilor orașe mai ales. Hai să ne mutăm la țară. Eu nu am zis nu. Altă dată aș fi zis să mă lase cu țara lui.


Am hotărât să ne mutăm la țară și din clipa aia am început să caut. Șase luni am căutat. Știu toate casele de vânzare de pe o rază de 60 de kilometri din jurul Bucureștiului din toate județele. El mă presa. Am văzut zeci de case și în zeci de sate și nu îmi plăcea nimic”, a povestit Carmen Tănase în cadrul podcast-ului Fain și Simplu. 


Carmen Tănase, despre deciziile pe care le-a luat în relația cu soțul ei: "Întotdeauna am ales pentru mine"


În urmă cu 21 de ani, Carmen Tănase rămânea văduvă, după ce o boală cruntă, cancerul, îl lua de lângă ea pe soțul ei. De atunci, Carmen Tănase nu a mai putut să iubească un alt bărbat, motiv pentru care a preferat să rămână singură. 


Diferența de vârstă dintre ei era un subiect de critică printre cei din jurul lor, cu toate astea, actrița a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, că nu a ținut niciodată cont de părerea celorlalți. 


"Eu am fost un copil rebel și am rămas un copil rebel. Dacă vreau ceva, nu țin cont de nimeni pentru că am un bun instinc. Instinctul pe care îl am eu m-a scos din multe necazuri. Nu zic că eu nu am greșit niciodată, dar mi-am asumat greșelile. A fost greșeala mea, nu a fost greșeala altuia. Nici nu îmi place să dau vina pe cel de lângă mine. Dacă fac ceva și fac greșit, este din cauza mea. Soțul meu era mai mare cu 17 ani, venea și din altă căsătorie. Știți cum este, cutumele să fie de aceeași vârstă, copiii să fie tineri ca să se crească unul pe altul. Astea erau mentalitățile vechi. Nu este așa întotdeauna. Poate să funcționeze, dar poate să nu funcționeze. Tocmai de aceea întotdeauna am ales pentru mine", a declarat Carmen Tănase, în exclusivitate pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel