Carmen Tănase, despre DECIZIILE pe care le-a luat în relația cu soțul ei. Ce dezvăluiri a făcut actrița: "Întotdeauna am ales pentru mine"/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Tănase
EXCLUSIV
Descriere foto: Carmen Tănase

Carmen Tănase a vorbit, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, despre deciziile pe care le-a luat în relația cu soțul. 

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Talentul inegalabil, prestanța, vocea pătrunzătoare și rolurile care i s-au potrivit mănușă au cucerit inimile a milioane de români din toate colțurile țării. Cu toate astea, în spatele zâmbetului său, marea actriță ascunde o mare durere. Mai exact, în urmă cu 21 de ani, marea actriță rămânea văduvă. O boală cruntă, cancerul, îl lua de lângă ea pe cel căruia îi jurase iubire în fața Domnului. De atunci, Carmen Tănase nu a mai putut să iubească un alt bărbat, motiv pentru care a preferat să rămână singură. 

Despre povestea de dragoste cu soțul ei, artista își amintește cu durere. Îl admira enorm și a luptat pentru relația lor, în ciuda criticilor din exterior. Diferența de vârstă dintre ei era un subiect de critică printre cei din jurul lor, iar unii chiar au speculat diverse scenarii cu privire la intențiile actriței față de sotul ei. Cu toate astea, actrița a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, că nu a ținut niciodată cont de părerea celor din jur și chiar dacă a făcut vreo greșeală, întotdeauna și-a asumat-o și a mers pe propriul instinct.  De asemenea, Carmen Tănase a precizat că întotdeauna a ales pentru ea, ca să-i fie bine. 

 

"Eu am fost un copil rebel și am rămas un copil rebel. Dacă vreau ceva, nu țin cont de nimeni pentru că am un bun instinc. Instinctul pe care îl am eu m-a scos din multe necazuri. Nu zic că eu nu am greșit niciodată, dar mi-am asumat greșelile. A fost greșeala mea, nu a fost greșeala altuia. Nici nu îmi place să dau vina pe cel de lângă mine. Dacă fac ceva și fac greșit, este din cauza mea. Soțul meu era mai mare cu 17 ani, venea și din altă căsătorie. Știți cum este, cutumele să fie de aceeași vârstă, copiii să fie tineri ca să se crească unul pe altul. Astea erau mentalitățile vechi. Nu este așa întotdeauna. Poate să funcționeze, dar poate să nu funcționeze. Tocmai de aceea întotdeauna am ales pentru mine. ", a declarat Carmen Tănase, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

Întregul interviu puteți să îl următiți mai jos:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel