Carmen Tănase a recunoscut tot. Adevărul despre relația cu fiul ei, Tudor: Mi-a fost teamă pentru mine. Atunci, eu ce fac?

Data publicării:
Carmen Tanase și fiul ei, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Tanase și fiul ei, foto Facebook

Invitată la emisiunea ”40 de întrebări”, actriţa Carmen Tănase a vorbit deschis despre viaţa pe scenă, dar şi de cea de dincolo de pragul casei, despre năzbâtiile pe care le-a făcut în copilărie, despre căsnicia cu criticul de film Victor Parhon, despre relaţia cu mama, dar şi despre cum se înţelege cu fiul său, Tudor, cu care, mai nou, locuieşte împreună.

”Nu vreau să i se întâmple nimic rău”
Întrebată de Denise Rifai dacă a exagerat vreodată cu grija faţă de fiul ei, Carmen Tănase nu s-a sfiit să recunoască public că are tendinţa să-l cocoloşească, însă doar din dorinţa de a-l şti în siguranţă. "Da. Sunt o mamă posesivă. Nu ştiu dacă e bine sau e rău. Fiind, practic, singura fiinţă care este din mine, sângele meu, cumva una cu mine, nu vreau să i se întâmple nimic rău. Şi de multe ori am suplinit eu ceea ce trebuia să facă el: să se descurce. Sigur că până la urmă a învăţat să facă asta. De exemplu, eu nu l-am lăsat să-şi ia carnet de condus la 18 ani pentru că mi-a fost teamă. Chiar mi-a reproşat că am fost egoistă şi că de fapt mi-a fost teamă pentru mine. Da, mi-a fost teamă şi pentru mine. Mi-a fost teamă că, Doamne fereşte, i se poate întâmpla ceva lui şi atunci eu ce fac? Toată grija asta pentru Tudor m-a făcut exagerată de multe ori. Nu e un lucru bun, ştiu asta, dar nu ştiu cum aş fi putut să fiu altfel. Am făcut şi eu cum m-am priceput. Şi cred că m-am priceput pentru că este un om minunat şi n-avea cum să fie altfel fără noi doi, cu tatăl lui până la 11 ani şi numai cu mine după aceea." a spus Carmen Tănase. 

”Tudor este aerul meu”

Aceasta şi-a mai mărturisit regretul că are un singur copil. Tudor are 32 de ani, este regizor de film. L-a crescut singură de la vârsta de 11 ani, când actriţa a şi rămas văduvă la doar 39 de ani. Despre fiul său, actriţa spune că a mobilizat-o de fiecare dată să depăşească cumpenele vieţii. Tânărul a studiat la Amsterdam unde a şi locuit o perioadă iar de curând s-a întors în România. 

Citește continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel