Carmen Șerban, atacată energetic. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat artista: „Abia mai puteam să spun bună ziua”

Data publicării:
Carmen Serban, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Serban, foto Facebook

Carmen Șerban a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate, chiar înainte de un concert. 

Carmen Șerban a devenit extrem de apropiată de divinitate, după ce, în urmă cu câțiva ani, a fost diagnosticată cu o boală cruntă, iar rugăciunile au ajutat-o să se vindece, spune ea. 


Recent, vedeta s-a confruntat cu alte probleme de sănătate, chiar înainde de un concert pe care îl avea de susținut în Madrid și, spune ea, rugăciunile și-au făcut din nou efectul. 


Înainte de Crăciun, Carmen Șerban a avut mai multe călătorii cu avionul și, din cauza frigului din avion, aceasta a răcit. Din păcate, răceala a venit într-un moment extrem de nefavorabil, înainte de concert. Artista spune că și-a pierdut vocea și că a avut emoții că nu va putea cânta. 

 ”Eram pe primul rând acolo, am răcit foarte tare, încât mi-am pierdut vocea, la modul că abia mai puteam să spun bună ziua, răgușisem foarte tare, nu am făcut COVID pentru că mi-am făcut și test PCR înainte să plec la Madrid și de pe 26 deja eram răcită cobză”, a spus Carmen Șerban la Acces Direct.

Mai mult, artista spune că a simțit că ceva nu este în regulă cu ea, din punct de vedere energetic, și că a apelat la duhovnicul ei, același care a ajutat-o și cu ani în urmă, ca să o sfătuiască ce să facă pentru a trece cu bine peste stările de rău. De asemenea, ea a luat legătura și cu un  practician complementar în Medicină, pentru a-i da câteva sfaturi. 
Vedeta spune că rugăciunile au ajutat-o din nou să-și recapete sănătatea și că a putut susține concerul fără probleme.

”Am citit moliftele, alea, alea și în ziua de 31 mi-a revenit vocea în procent de 60% pe la 1, 2 ziua. Am citit și eu foarte multe acatiste, am citit și eu foarte multe rugăciuni. Aveam 2 programe și am reușit să cânt trei programe”, a adăugat Carmen Șerban.

 

Carmen Șerban, vindecată cu CREDINȚĂ. Cele trei rugaciuni care au salvat-o de o boală cruntă

Carmen Șerban a dezvăluit că a reușit să treacă peste bola cruntă cu care a fost diagnosticată, cu ajutorul rugăciunilor.


Carmen Șerban a trecut prin momente cumplite, în urmă cu mulți ani, când a fost diagnosticată cu o boală cruntă. Artista a aflat că are tumoare, iar primul lucru pe care i l-au recomandat medicii a fost să se roage.

Până în acel moment, artista a recunoscut că nu era o persoană prea credincioasă, însă din acel moment s-a apropiat extrem de mult de Dumnezeu, iar rugăciunile ei au avut un afect pozitiv asupra problemelor care se abătuseră asupra sa. 

Artista a fost întrebată de mai multe ori care au fost rugăciunile care au salvat-o de la moarte. Carmen Șerban a fost deschisă cu fanii săi și le-a povestit care sunt cele trei rugăciuni pe care le rostește zilnic și care au făcut mari minuni în viața sa.

''Rugăciunile mele sunt rugăciuni de mulțumire și sunt cele mai puternice rugăciuni. Cele care mă echilibrează pe mine. Voi veniți aici, întâlniți mulți oameni, însă mulți oameni sunt încărcați. Oamenii care nu știu să se încarce cu energia de la Dumnezeu fură energia oamenilor.

Prima rugăciune este „Tatăl nostru”, a două rugăciune este rugăciunea Sfântului Patrick. Ori de câte ori veți fi epuizați, îl chemați în felul următor: „Iisus Hristos în fața mea (spuneți numele vostru), Iisus Hristos în mine (numele tău), Iisus Hristos în împrejurul meu (nume), Iisus Hristos în spatele meu (nume), Iisus Hristos în urechile mele și în ce aud. Vrei să te înțelegi corect cu cineva? Fă această rugăciune. Și mai avem cea de-a treia rugăciune: „Slavă ție, Dumnezeule, slavă ție”, o rugăciune care îți poate ridica frecvența foarte mult'', a spus Carmen Șerban, în urmă cu mai mult timp, potrivit wowbiz.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel