Carmen Rădulescu, dezvăluiri cutremurătoare. A fost abandonată la orfelinat când avea 9 luni: "Mă bătea pe coloană, să mor mai repede"

Data publicării:

Carmen Rădulescu a vorbit despre cele mai mari traume din viața ei, care au marcat-o profund. 

Carmen Rădulescu are un trecut dureros. Recent, artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre dramele din viața ei, care i-au marcat existența. Aceasta a fost bătută și abandonată de mama biologică, când avea doar câteva luni. 

Carmen Rădulescu, dezvăluiri cutremurătoare

Carmen Rădulescu își amintește cu groază de momentul în care mama sa biologică a vrut să o omoare, când avea doar câteva luni. Din fericire, artista a fost salvată de o familie iubitoare, care a adoptat-o și a avut grijă de ea. Carmen Rădulescu a aflat abia la vârsta de 8 ani că este adoptată.

„Eu am fost lăsată la un cămin de copii până au venit părinții mei adoptivi și m-au luat, aveam 9 luni. Am avut una din cele mai fericite și mai împlinite copilării. Nu mi-au spus din start că sunt adoptată, am aflat pe la 8 ani. Asta prima dată. Eram singură acasă, a sunat telefonul, am răspuns și o voce de femeie mi-a zis ‘eu sunt mama ta. Care mama? Știam că a mea e la serviciu. Am închis telefonul și, când a venit mama, i-am povestit. S-a albit la față și mi-a zis că, data viitoare când mai sună, să-i transmit să ne lase în pace ca să nu chemăm Miliția' – a mărturisit Carmen Rădulescu, pentru fanatik.ro.

Mama biologică a lui Carmen Rădulescu ar fi vrut să o omoare, când era bebeluș

Vedeta a povestit că mama sa biologică a încercat de mai multe ori să o caute, însă a fost în zadar, deoarece nu voia să mai audă de ea, la cât de mult rău i-a făcut. 

„A mai sunat când aveam 11 ani, și apoi după. Eu nu pot s-o numesc mamă, doar femeie. Pe la 14 ani îi tot auzeam pe vecini vorbind, șoptind. Așa că m-am dus la mama și am întrebat-o direct dacă sunt adoptată.

M-a luat în bucătărie și mi-a povestit tot, cum am fost bătută, abandonată, că nu am fost dorită. O asistentă a prins-o pe femeia care m-a născut că mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor mai repede. I-a zis ‘decât să o chinui mai bine o dai la o casă de copii. Am aflat că aș avea și două surori, dar nu mă mai interesează acest subiect.', a adăugat cântăreața.

Fostul soț i-a luat copilul lui Carmen Rădulescu

Și asta nu a fost singura lovitură pentru Carmen Rădulescu. În 1988, artista s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea, iar un an mai târziu l-a adus pe lume pe fuiul lor, Sorin. Au divorțat ulterior, iar fostul soț i-a luat copilul.

„Nu doresc niciunei fete care să căsătoreşte să treacă prin ce am trecut eu şi să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproşez nimic, am făcut tot ce era omeneşte posibil să mă placă… La divorţ m-au întrebat în instanţă cu ce cresc copilul, am vrut când eram căsătorită să mă angajez, dar nu m-a lăsat. La divorţ m-au întrebat cu ce îl întreţin, automat copilul s-a dus la tată. Am trecut şi peste asta, am suferit ca orice mamă. La un moment dat nici nu voiau să mă lase să mă apropii (n.r. de copil)', a dezvăluit cântăreața într-un alt interviu.

Citește și: Trecutul dureros al lui Dorian Popa. Artistul a vorbit despre divorțul părinților: „Nu înțelegeam de ce este atâta ură dintr-o direcție”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel