Carmen Harra, previziuni pentru 2022: Vin anii de VIRUSURI. Consecințe dramatice, sumbre, scădere incredibilă a populației! Urmează 13 ani cruciali

Data publicării:
Carmen Harra, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, foto Facebook

Carmen Harra a făcut previziunile pentru anul 2022.

Cunoscuta prezicătoare Carmen Harra a lansat deja primele previziuni despre anul 2022 și ce urmează să se întâmple atât din punct de vedere politic și economic, dar și în ceea ce privește pandemia de COVID-19.

"Guvernul va cădea", este de părere Carmen Harra, care a completat că viitorul este unul destul de sumbru.

Potrivit ei, din punct de vedere economic situația este dezastruoasă și nu se va încheia prea repede, tocmai de aceea ea militează pentru investiții.

Clarvăzătoarea recomandă achiziționarea de bunuri imobiliare și metale prețioase care nu se vor devaloriza în timp, dar fiind faptul că prețurile vor crește și mai mult, prin urmare, acum este momentul oportun pentru orice nouă achiziție.

"Economic, până în 2025 - 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva”, a spus clarvăzătoarea la Antena 3, potrivit DC News.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel