Carmen Harra, previziuni pentru 2021: „Anul vindecării”. Ce schimbări ne așteaptă

Data publicării:
Carmen Harra, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, foto Facebook

Carmen Harra a dezvăluit ce schimbări ne așteaptă anul acesta, din punct de vedere numerologic. Celebrul numerolog spune că 2021 va fi un al al vindecării. 

Carmen Harra spune că în 2021 ne vom vindeca de traumele produse de pandemia de coronavirus în 2020 și nu numai. Potrivit numerologului, anul care tocmai s-a încheiat a fost unul karmic. 

 


2020 a fost un an karmic. Anii karmici cară energiile unor evenimente trecute și acțiuni din trecut și se reflectă în fața noastră ca ceva care noi trebuie să rezolvăm ceva care ne urmărește de o vreme.

Karma este exprimarea emoțiilor și memoriilor colective de-a lungul timpurilor. Ceea ce ni s-a întâmplat nouă trebuia să ni se întâmple pentru un an karmic. 

Anul 2021 este dominat, dacă ne uităm după conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizează eliberare, libertate. Deci noi avem nevoie să ne eliberăm de toate încărcăturile astea karmice care le-am cărat în 2020 și asta se va observa pe parcursul lui 2021. 

Lucrurile se așază și ne vom simți mai liberi de problemele, și suferințele, și incertitudinea lui 2020. Anul acesta ne aduce într-o direcție mai bună, în ceea ce privește în special șocul pandemiei.

Trauma nu dispare în 2021 și pandemia nu se rezolvă total de la început pentru că este un proces care a fost foarte profund, dureros și nu se poate soluționa așa de repede, dar încet-încet 2021 ne aduce șansa de a ne vindeca.

Avem șansa de a înțelege ce s-a întâmplat cu noi și de a ne reorganiza ca să putem să ne îndreptăm spre eliminarea acestui virus, care nu este unul sezonier. O să ne dăm seama și o să aflăm că este produs în laborator. O să aflăm cauzele lui. 

Anul acesta ne aduce la lumină adevărurile pe care nu le-am știut anul trecut. Anul acesta ne lămurește proveniența acestui virus și vom știi cum să-l atacăm. Vom găsi soluții”, a declarat Carmen Harra pentru emisiunea ShowBlitz de la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel