Carmen Harra, noi previziuni sumbre despre război: Pericolul există și trebuie să știm cum să ne păzim de el

Sursa foto: Carmen Harra, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, Facebook

Carmen Harra a făcut noi previziuni în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, dar și despre noua epidemie ce a izbucnit în lume.

Carmen Harra și-a exprimat părerea despre cea mai nouă epidemie care a izbucnit în lume și, anume, variola maimuței, care a înspăimântat extrem de mulți oameni. Celebra clarvăzătoare nu prevede ca acest virus să ia o amploare la fel de mare precum covid-ul, însă se arată a fi destul de sceptică asupra situației. Ce nu înțelege ea însă este cum de mereu apare o nouă problemă, care să inducă panica colectivă. În acest sens, aceasta consideră că există câteva energii care sporesc lucrurile negative.

„Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva. Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate. Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie.”, a spus clarvăzătoarea Carmen Harra, într-un interviu live difuzat pe pagina sa de socializare, potrivit spynews.

Carmen Harra, previziuni despre divorțul dintre Cătălin Măruță și Andra: Se poate termina într-un dezastru. Nu sunt suflete pereche

Ce spune Carmen Harra despre războiul din Ucraina

În contextul războiului, clarvăzătoarea spune că pericolul există, iar noi trebuie să știm cum să ne păzim de el. Mai mult, aceasta spune că problema și mai mare este că tânăra generație nu știe cum să se confrunte cu actualele probleme, ce le generează extrem de multe stări negative.

„Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică. Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă", a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra, reacție neașteptată după ce a prezis că Andra și Cătălin Măruță vor divorța: „Eu am încercat să fac bine”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 25 mai 2022, 18:51 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience