Carmen Harra, reacție neașteptată după ce a prezis că Andra și Cătălin Măruță vor divorța: „Eu am încercat să fac bine”

Data publicării:
Sursa foto: Facebook/ Carmen Harra, Instagram/ Andra
Descriere foto: Sursa foto: Facebook/ Carmen Harra, Instagram/ Andra

Carmen Harra a făcut noi declarații, după ce a prezis că Andra și Cătălin Măruță vor divorța. 

Carmen Harra a fost invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a explicat despre semnificația pierderii inelului de logodnă. În acest context, aceasta a luat în vizor câteva cupluri celebre, primul fiind chiar cel format de Andra cu Cătălin Măruță. Previziunile pentru cei doi nu au fost deloc unele bune, ba chiar aceasta a spus că există posibilitatea de divorț, în viitor.

Ulterior, presa mondenă din România a reacționat la declarațiile făcut de celebra clarvăzătoare, motiv pentru care, Carmen Harra a ținut să mai facă câteva precizări în legătură cu acest subiect, pentru a nu fi înțeleasă greșit. 

Carmen Harra, reacție neașteptată după ce a prezis că Andra și Cătălin Măruță vor divorța

”Eu îi iubesc pe Andra și pe Măruță și le doresc tot binele din lume! Vă rog nu interpretați greșit spusele mele, domnilor de la presă. Poți avea un divorț în codul vieții dar nu înseamnă că se va întâmplă. Andra și Măruță nu trebuie să fie suflete pereche pentru a avea o relație senzațională. Vă iubesc din Miami.

Când eu eram pe toate posturile de televiziune și radio în România, Andra și Măruță nu se născuseră încă, așa că nu apreciez comentariile nejustificate. Motivul pentru care nu mai vin în România este pentru că există mulți oameni care mă urăsc fără motiv și sunt violenți în exprimare și jalnici în gândire. Eu am încercat să fac bine, dar se pare că nu putem schimbă mentalitatea. Suntem un popor credincios, nu? A reușit Isus să ne salveze de răul din noi?”, a precizat Carmen Harra, pe pagina sa de Facebook.

Ce a prezis Carmen Harra despre Andra și Cătălin Măruță

„Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce. În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a explicat Carmen Harra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel