Carmen Harra, leacul minune care o ferește de boli. Ia câte o linguriță în fiecare dimineață: „Am învăţat asta de la Dalai Lama”

Data publicării:
Carmen Harra, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, foto Facebook

Carmen Harra a dezvăluit care este leacul minune împotriva bolilor. 

Clarvăzătoarea are un stil de viață sănătos și a renunțat la consumul de carne de peste 25 de ani. 


Carmen Harra a dezvăluit care este leacul minune împotriva bolilor. Clarvăzătoarea spune că ia câțe o linguriță în fiecare dimineață. 


Carmen Harra  a renunțat la consumul de carne și preferă mult legumele. În plus a mai scos de pe lista ei de alimente pastele, făina, dulciurile și uleiurile. Aceasta are acelați regim alimentar de peste 25 de ani și spune că se simte foarte bine. 


„Eu nu mănânc carne de peste 25 de ani, deloc. Mi-am schimbat regimul pe vegetale. Trebuie din când în când şi puţin dulce, deşi cel mai mare duşman al organismului este zahărul. Greşeala pe care o facem noi e că mâncăm compulsiv, în exces, când suntem stresaţi sau emoţionaţi, mâncâm orice când venim de la serviciu.


Am avut cu peste 20 de kilograme în plus. Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile, care contribuie la numărul de calorii. Grăsimea e foarte rea pentru organism, produce colesterol, arteroscleroză, probleme de inimă… Problema e că oamenii nu se iubesc pe ei. Dacă şi-ar schimba starea de spirit şi-ar schimba viaţa şi ar trăi mai mult”, a spus Carmen Harra, la Antena Stars.


Carmen Harra a explicat cum prepară leacul minune împotriva bolilor, învățat chiar de la Dalai Lama. Clarvăzătoarea folosește zeama de la o lămâie, 4 linguri de miere, bicarbonat de sodiu și usturoi. 


„Am învăţat asta de la Dalai Lama. Luaţi două lămâi întregi, le stoarceţi într-un pahar, se pun peste 4 linguri de miere de albine, o lingură de bicarbonat de sodiu, 4 căţei mari de usturoi tocat. Totul se pune 7 zile la macerat şi se ia zilnic, dimineaţa, o linguriţă. Eu aşa trăiesc şi nu am avut niciodată vreo problemă. În viaţă trebuie să previi, nu să aştepţi să ţi se întâmple”, a explicat clarvăzătoarea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel