Silviu Prigoană, prima reacție după ce Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit. Nimeni nu se aștepta să zică asta: „Sper ca de data asta a și nimerit!”

Data publicării:
Sursa foto: Silviu Prigoana și Adriana Bahmuțeanu, facebook/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Silviu Prigoana și Adriana Bahmuțeanu, facebook/ colaj foto Spectacola

Silviu Prigoană a avut o primă reacție, după ce Adriana Bahmuțeanu a ajuns din nou în fața altarului.

Adriana Bahmuțeanu a ajuns din nou  în fața altarului. Vedeta și noul ei iubit și-au promis, în fața Domnului, că își vor uni destinele. Ceremonia a avut loc în biserică, alături de familie și prietenii apropiați. 

Fosta soție a lui Silviu Prigoană și-a cunoscut viitorul soț recent, prin intermediul bunei sale prietene, Carmen Harra, semn că viitorul celor doi este unul fericit, având în vedere că celebra clarvăzătoare a mai sfătuit-o pe vedetă, și în trecut, în legătură cu viața amoroasă.

Silviu Prigoană, prima reacție după ce Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit

La scurt timp după ce Adriana Bahmuțeanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, Silviu Prigoană a avut o primă reacție. Fostul soț al vedetei a mărturisit că se bucură că Adriana Bahmuțeanu și-a refăcut viața și îi dorește numai bine.

„Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a precizat Silviu Prigoană pentru Impact.ro.

Adriana Bahmuțeanu și George Steven, poveste de dragoste ca în filme

Adriana Bahmuțeanu radiază de fericire de când și-a găsit liniștea în brațele lui George Steven. Vedeta a povestit cum a început povestea lor de dragoste, dar ș ce planuri de viitor are alături de bărbatul care a dus-o din nou în fața altarului.

”Poți să te îndrăgostești la orice vârstă. În mai puțin de două luni ne-am logodit. A fost o slujbă de binecuvântare și mă bucur că am avut copiii lângă noi, toți cei trei copii. Asta a fost cel mai frumos.”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.


Prima întâlnire a durat până în zorii zilei

Mai mult, vedeta a povestit că au avut o chimie atât de bună, încât la prima întâlnire au stat la povești până dimineața. 

”M-a sunat să ne vedem la o terasă, la un restaurant. Eu nu aveam niciun chef, eram obosită. Asistentul doamnei Carmen Harra tot insista să ma duc, și până la urmă m-am dus. Am stat de vorbă până la 5 dimineața în noaptea aia, mi-a trecut oboseala. Am stat pe bordură. Oricum, noi avem așa, ca la 15 ani, niște chestii. Nu știu dacă m-am îndrăgostit, dar îmi plăcea să vorbesc cu el.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Cuplul își dorește să se căsătorească și să facă un copil


De asemenea, fosta soție a lui Silviu Prigoană își dorește să devină mamă din nou. 

''Ne-am simțit foarte bine, că de fapt asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună (...). Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație.

Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic'', a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars, potrivit SpyNews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel