Carmen Harra, dezvăluiri șocante despre moartea marelui artist, Petrică Mâțu Stoian: ,,Ar fi trăit dacă ajungea la spital mai repede”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra și Petrică Mâțu Stoian, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Carmen Harra și Petrică Mâțu Stoian, sursa instagram/ colaj foto

Carmen Harra a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea interpretului de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian.

Scena muzicii românești este mai săracă, după ce marele interpret de muzică populară s-a stins din viață, la doar 61 de ani.  Regretatul artist se afla în stare gravă la secţia ATI de la spitalul din Reşiţa.  Potrivit informațiilor apărute, Petrică Mâțu Stoian ar fi luat o supradoză de anticoagulant, tratament pe care îl folosea în tratamentul de recuperare post Covid-19.  În acest caz autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut dezvăluiri șocante despre moartea artistului. Potrivit acesteia, Petrică Mâțu Stoian ar fi trăit dacă ajungea mai repede la spital. După o analiză numeorologică, Carmen Harra a spus că artistul ar fi trebuit să mai trăiască încă 18 ani.

,,Codificarea lui arată că putea trăi până la 79 de ani. La 61 de ani apare, într-adevăr, o cumpănă (are cifra 7 în codul destinului, 6+1=7) pe care însă o putea depăși dacă acționa la timp. Dacă ajungea la spital, măcar cu câteva ore înainte, acum trăia. Avea plămânii foarte afectați după covid și avea nevoie urgenta de tratament specializat, terapia cu ozon nu a fost cea mai inspirată decizie pentru starea lui”, a declarat Carmen Harra pentru playtech.ro.

 

Petrică Mâțu Stoian și-a presimțit moartea

 

 

Carmen Harra a mai spus că regretatul artist și-a presimțit moartea, acesta fiind și motivul pentru care a avut grijă ca locul de veci să fie pregătit în cel mai mic detaliu.

,,A avut premoniția unei cumpene în viața lui și s-a pregătit de moarte, așa se explică grija din ultima perioadă pentru locul lui de veci. El se simțea foarte obosit, chiar dacă aparent era bine și încerca să își reia activitatea normală. Îmi pare rău pentru el, a fost un artist foarte talentat și putea să trăiască și să ne încânte, mai departe, până la 79 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a mai spus aceasta.

Regretatul artist va fi înmormântat miercuri, 10 noiembrie, la Cimitirul Ungureni, din Craiova.

 

Citește și: Ultimele cuvinte ale lui Petrică Mâțu Stoian înainte să se stingă din viață: „Stai linișit că n-am mare lucru”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel