Carmen Harra, despre atragerea banilor în viața noastră. Secretul celebrei clarvăzătoare: „Să nu vă fie frică”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, Facebook

Carmen Harra a dezvăluit cum să atragem banii în viața noastră.

Carmen Harra a dezvăluit cum atrage banii în viața ei. Celebra clarvăzătoare a ținut să le spună și celor din jurul ei care este secretul, dar și ce nu trebuie să faci pentru a atrage sume frumușele în bzunarul tău. 

Sfatul clarvăzătoarei Carmen Harra pentru a atrage banii

Carmen Harra s subliniat faptul că principiul după care s-a ghidat a ajutat-o să scape de probleme financiare, deși  a ajuns în Statele Unite ale Americii cu doar 40 de dolari în portofel.

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra, la Antena Stars.

Carmen Harra: „Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri”

Clarvăzătoarea recomandă manifestarea banilor prin scrierea sumelor dorite pe o hârtie. Totodată, aceasta a precizat că nu este bine să gândești negativ, deoarece vei atrage doar lucruri negative în viața ta.

„Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.

Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.

Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, a spus clarvăzătoarea.

Carmen Harra, previziuni CUTREMURĂTOARE

”Într-adevăr vine foamete, iată, trăim niște călduri… Nu știu cum este România. Dar, aici, e neobișnuit de cald. Copiii mei au fost în vacanță și n-am putut să ieșim din casă nici pentru o secundă, pentru că pur și simplu mureai de căldură.

Adică, iată că această problemă de care noi vorbim, cu încălzirea planetei, este de fapt o realitate, o realitate tristă, cruntă, cu care ne confruntăm și care în timp va duce la schimbările bolilor, la schimbări planetare”, a spus Carmen Harra într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu.

Previziunile terifiante ale clarvăzătoarei Carmen Harra

„Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați. Dar nu, nu acest COVID. Acest COVID a ajuns la sfârșit. El va rămâne, că lumea îl va mai face. Acum se tratează altfel, înțelegem altfel, dar nu cred că el mai pune probleme majore.

Oamenilor le este frică și că vine foametea. Asta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntăm. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioadă de timp, acum nu mai este prioritar. Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflația. Într-adevăr, inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice”, a mai spus Carmen Harra.

Citește și: Mariaje sortite eșecului. Carmen Harra: „Sunt căsătorii temporare, care nu rezistă”. Motivul pentru care s-au despărțit câteva cupluri celebre

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel