Carmen Harra cântă cu cățelul ei. Armani, câinele de 7000 de dolari al vedetei, face senzație pe internet

Data publicării:
Carmen Harra și cățelul ei. Captură video YouTube
Descriere foto: Carmen Harra și cățelul ei. Captură video YouTube

Armani, cățelul celebrei clarvăzătoare Carmen Harra, face senzație pe internet. 

Armani, cățelul din rasa Shiba Inu pe care  Carmen Harra l-a adoptat în urmă cu câteva luni, are un talent aparte. Vedeta a postat recent un video pe rețelele de socializare, în care cântă alături de patrupedul ei. Cățelul pare că a învățat melodia fredonată de stapîna sa și o acompaniază.

„Armani, cățelușul meu de 5 luni, este cântăreț”, a scris Carmen Harra în dreptul clipului de pe Facebook. 

 

 

 

Armani a costat 7000 de dolari

 

Carmen Harra locuiește în America de mai mulți ani. Vedeta este implicată în mai multe afaceri profitabile și, pe lângă consilierea pe zona de clarviziune, românca este și psiholog, activitate care îi aduce venituri frumușele, dacă ne uităm pe cheluielile ei. 

Recent, Carmen Harra a avut o intervenție în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, acolo unde a dezvăluit că și-a cumpărat un câine de 7000 de dolari. Patrupedul este o rasă extrem de rară, acesta fiind motivul pentru care a fost atât de scump. 


„7000 de dolari. Sunt foarte rari câinii ăștia, se numesc Shiba Inu. Toată lumea vrea să găsească un câine așa, dar e greu de găsit.

Are 2 luni, Doamne, e așa de mic.  Doarme cu mine! I-am pus și niște trepte să se urce în pat. I-am dat casa lui, e un răsfățat.”, a spus Carmen Harra la PRO TV.

 


Shiba Inueste o rasă de câini de vânătoare din Japonia. Este o rasă de talie mică spre medie și este cea mai mică dintre cele șase rase originale și distincte de câini spitz originare din Japonia..

Un câine de talie mică, alert și agil, care se descurcă foarte bine pe terenul muntos și pe traseele de drumeție, Shiba Inu a fost inițial crescut pentru vânătoare. Seamănă și este adesea confundat cu alte rase de câini japonezi, cum ar fi Akita Inu sau Hokkaido, dar Shiba Inu este o rasă diferită, cu o linie de sânge, un temperament și o talie mai mică decât alte rase de câini japonezi..

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel