Carmen Harra, momente de coșmar. Vila sa din America a fost spartă și incendiată

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra , Foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra , Foto Facebook

Carmen Harra a trecut prin momente cumplite, după ce vila sa din America a fost spartă și incendiată. 

Carmen Harra, în vârstă de 67 de ani, a trecut prin momente de coșmar, după ce  vila sa din Miami i-a fost spartă și incendiată.  Celebra clarvăzătoare a apelat imediat la poliție. În cadrul unui interviu, vedeta a povestit că cineva i-a aruncat benzină în spatele casei, în timp ce ea se afla în sufragerie. Ulterior, Carmen Harra a descoperit și cine erau indivizii care au vrut să-i facă rău. 

Carmen Harra: ”Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei”

”Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul.

Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei”, a spus Carmen Harra înspăimântată la Antena Stars, potrivit Spynews.

Câți bani i-au furat hoții din casă lui Carmen Harra

Carmen Harra a povestit că hoții au intrat în locuință și au furat tot ce au putut, inclusiv bijuterii în valoare de 30.000 de dolari. Din acel moment, clarvăzătoarea și-a montat camere de supraveghere în toate colțurile casei pentru a nu mai trece printr-o astfel de situație. 

”Tot casa mi-au spart-o, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. A pornit alarma și au furat ce au putut.

Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă, au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camere”, a mai mărturisit vedeta.

Carmen Harra: ”Am suferit foarte mult sabotaj de la români”

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, dar și din străinătate. Aceasta trăiește de peste 37 de ani în Statele Unite, dar este mereu prezentă în spațiul public din România.  Chiar dacă mulți oameni îi urmăresc predicțiile cu mare interes, puțini cunosc lucruri din viața acesteia. Recent, Carmen Harra a povestit că a fost „țepuită” de mai multe ori de către români. 

”Românii însă au un viciu, părerea mea. Dorința asta întotdeauna, să moară capra vecinului. Au problema asta pe care aș vrea să nu o aibă. Se luptă între ei… Dorința asta de a fi cel mai tare, de a îl ignora pe celălat, de a se sabota între ei. Asta nu am să înțeleg niciodată. Am trăit-o pe pielea mea, în New York, încercând să fac businessuri la care românii m-au sabotat totdeauna.

De fapt, eu am suferit foarte mult sabotaj de la români. Nu știu de ce. Și mi-au furat casa, drepturile de autor. Nu am să înțeleg niciodată de ce s-au întâmplat lucrurile astea. Dar, per total, românii sunt foarte deștepți și un popor extrem de generos, de bun, de primitor, cu calități extraordinare.”, a declarat Carmen Harra pentru ciao.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel