Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Data publicării:
Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica
Descriere foto: Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

La câțiva ani de la despărțirea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a scot la iveală noi detalii din fosta lor căsnicie.

Carmen de la Sălciua a format timp de 3 ani de zile un cuplu alături de Culiță Sterp. Cei doi au fost și căsătoriți 1 an, însă la scurt timp după aceea și-au dat seama că nu sunt potriviți unul pentru celălalt și că-și doresc să meargă pe drumuri separare. Acum, amândoi și-au regăsit fericirea în brațele altui partener de viață, iar artista dezvăluie cât timp i-a trebuit pentru a putea avea încredere în alt bărbat, după ce mărturisește că a fost complet dezamăgită de fostul ei soț.

„Eu am stat în banca mea, destinul rezolvă lucrurile. Orice om rănit se vindecă puțin mai greu, dar având în vedere ce trăiesc acum, nu mai contează drumul. A trebuit să treacă undeva la 2 ani de zile, pentru a avea încredere completă în alt bărbat.”, a declarat Carmen de la Sălciua, în cadrul podcastului realizat de Mara Bănică.

Citește și: În plin scandal al familiei sale, Geta Sterp aruncă noi săgeți către cumnata sa. Fanii au sesizat imediat: „Zici că îi face în ciudă Danielei”

Au divorțat în instanță

Divorțul dintre cei doi de la vremea aceea nu a fost unul amiabil, motiv pentru care aceștia au ajuns în instanță. Acum, artista spune că s-au întâmplat aceste lucruri din cauza faptului că celebrul cântăreț nu și-ar fi dorit să renunțe la căsnicia cu ea și ar mai fi vrut încă o șansă.

„Am ales instanța, pentru că el probabil mai credea într-o șansă de împăcare, eu nu-mi mai doream. Eu m-am înțeles destul de bine pe parcursul căsniciei cu mama lui Culiță. Nu știu dacă mă regretă și nu mai fac parte din subiectul ăsta. Pe mine nu mă prea afectează ce spun oamenii, eu știu bine cin sunt, ce am făcut. Poate m-a afectat puțin când a vorbit urât de actuala mea relației, e soțul meu, cu care simt cu adevărat să ajung să fiu și mamă.”, a mai spus artista.

VEZI și: Ileana Sterp, mărturisiri neașteptate din căsnicia sa. Nu credea niciodată că se va căsători cu un bărbat ca soțului ei

Daniela Iliescu, prezentă la nunta lor

Culiță Sterp formează astăzi o familie minunată alături de Daniela Iliescu, cei doi având împreună și un băiețel. Se pare însă că frumoasa blondină a făcut mereu parte din viața artistului, ea fiind prezentă chiar și la nunta bărbatului cu Carmen. Chiar dacă la suprafață, relația lor era doar una de colegialitate și prietenie, aceasta spune că a observat încă de pe atunci anumite nereguli, care i-au dat de bănuit.

„Eu am fost cea care nu și-a dorit copil la momentul respectiv, pentru că aveam anumite episoade din viață când nu mă vedeam până la finalul drumului cu el, undeva, sufletul meu spunea că drumurile noastre se vor separa, în urma unor episoade (n.r. de înșelat).

L-am întrebat la momentul acela (n.r. de ce Daniela Iliescu avenit la nunta lor), dar nu aș vrea să intru în detaliile astea. Mi-a spus că e colega lui și că e normal să fie prezentă la nuntă. Poate am avut un feeling atunci că era ceva între ei, mi se părea ceva în neregulă. Noi nu eram potriviți, așa a fost să fie atunci, așa ne-am cunoscut, așa am început.”, a continuat ea.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp, acuzații împotriva Survivor România: „Sunt supărat. Nu au mers voturile pe numele meu, nu știu ce manevră a fost acolo”

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel