Carmen Brumă te învață cum să slăbești după sărbători: Cinci reguli simple

Data publicării:
Carmen Brumă, foto Instagram
Descriere foto: Carmen Brumă, foto Instagram

Carmen Brumă are cinci reguli de aur pentru revenirea în formă după sărbătorile de iarnă.

Au trecut sărbătorile de iarnă și, odată cu ele, și mesele îmbelșugate. Chiar dacă nu mai avem în meniu cozonaci, piftie și sarmele, revenirea în formă maximă presupune câteva ajustări ale stilului de viață. 

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele 5 reguli pe care ar trebui să le urmezi dacă vrei să scapi rapid de kilogramele în plus, câștigate de sărbători. 


1. „Nu mai ciuguliți! Încercaţi să aveţi trei mese pe zi sau două mese şi o gustare, între care să existe un repaus alimentar de 4 - 5 ore.

2. Beţi suficientă apă! Ajută foarte mult în procesul de slăbire. Un organism insuficient hidratat va resimţi mai repede senzaţia de foame şi va avea mai des pofte.

3. Nu mai mâncați după ora 17.00! Sau poţi să mănânci alimente foarte uşoare, cu puține calorii, care se digeră mai uşor. 

4. Faceţi zilnic mişcare! Mă refer la banalul mers pe jos, în aer liber, în ritm alert. Dacă veţi face lucrul acesta constant, zilnic, 40-60 de minute, metabolismul vostru va fi accelerat, iar procesul de slăbire va fi facilitat.

5. Renunţaţi la alcool şi zahăr şi încercaţi să includeți în una din mesele de peste zi o salată din legume proaspete. Este un truc care vă ajută să vă saturaţi mai repede”, a dezvăluit Carmen Brumă pe canalul ei de YouTube. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel